Multifunctionaliteit op Spoga+gafa

Maandag 29 juli 2019

Nog een paar weken en dan opent Spoga+gafa zijn deuren. De focus van 's werelds grootste tuinbeurs ligt van 1 - 3 september op stadstuinieren: tuinieren zonder tuin. Exposanten bieden inspiratie voor tuinieren in de stad en trends voor de inrichting van de verlengde groene woonkamer.
Multifunctionaliteit op Spoga+gafa

Op het gebied van interieur zijn combineerbare en multifunctionele meubels en modulaire lounge-meubels populair. Bijvoorbeeld tafels met geïntegreerd droogrek. Ruimte besparen zonder in te boeten aan comfort is het motto. Blikvangers op de centrale boulevard van Spoga+gafa worden gestileerde, vliegende balkons. Ze bieden de mogelijkheid om de expertise van de producten in hun gebruiksomgeving te presenteren aan de vakbezoekers.

 

In samenwerking met Rudolf Müller Verlag en IFH Keulen bracht Spoga+gafa een online onderzoek uit getiteld 'City Gardening - City Gardeners in Focus'. In totaal werden 1000 mensen uit stedelijk gebied met balkon, dakterras of een kleine tuin tot 20 vierkante meter gevraagd naar hun specifieke behoeften aan vergroening en gereedschap. De studie is bedoeld voor fabrikanten, retailers en dienstverleners in de tuinbouwsector, die welvarende, maar weinig onderzochte doelgroep van stadstuinders en hun potentieel willen begrijpen en ontwikkelen. De eerste resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd op de beurs op maandag 2 september en dinsdag 3 september in Forum 6.1 (hal 6). De hele studie kan worden gekocht via Rudolf Müller Verlag.

 

Tickets voor Spoga+gafa zijn hier verkrijgbaar.

 Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden