Euroskins nieuw op DWI

Maandag 15 juni 2020

De Woonindustrie (DWI) heeft er een nieuwe exposant bij. Euroskins.eu verkoopt decoratieve koeien- en kalfshuiden en schapenvachten.
Euroskins nieuw op DWI

Euroskins.eu is sinds mei aanwezig in DWI. Het bedrijf uit Lith is in handen van Dani en Barbara Eikelenboom. Sinds 2013 verkoopt het bedrijf schapenvachten en huiden van koeien en kalveren. Via DWI hoopt Euroskins een groter B2B klantenbestand te bereiken, waaronder stylisten.

 

Zoals elke maandag is het weer Marketday bij DWI. Dit betekent dat alle showrooms geopend zijn voor vakbezoekers, afgezien van de afdeling accessoires, slapen en verlichting. Zij zijn op open op de eerste maandag van de maand tijdens MarketdayXL. Op de Marketdays geldt echter vanwege het coronavirus nog steeds: maak een afspraak. Dus ook voor een bezoek aan Euroskins. Voor de Marketdays kan men zich online aanmelden via deze link, voor bezoek op een andere dag van de week is contact met de exposant noodzakelijk.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.euroskins.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, vachten, schapenvacht, koeienhuid, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, vakbeurs, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #euroskins, #euroskinseu

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden