Euroskins nieuw op DWI

Maandag 15 juni 2020

De Woonindustrie (DWI) heeft er een nieuwe exposant bij. Euroskins.eu verkoopt decoratieve koeien- en kalfshuiden en schapenvachten.
Euroskins nieuw op DWI

Euroskins.eu is sinds mei aanwezig in DWI. Het bedrijf uit Lith is in handen van Dani en Barbara Eikelenboom. Sinds 2013 verkoopt het bedrijf schapenvachten en huiden van koeien en kalveren. Via DWI hoopt Euroskins een groter B2B klantenbestand te bereiken, waaronder stylisten.

 

Zoals elke maandag is het weer Marketday bij DWI. Dit betekent dat alle showrooms geopend zijn voor vakbezoekers, afgezien van de afdeling accessoires, slapen en verlichting. Zij zijn op open op de eerste maandag van de maand tijdens MarketdayXL. Op de Marketdays geldt echter vanwege het coronavirus nog steeds: maak een afspraak. Dus ook voor een bezoek aan Euroskins. Voor de Marketdays kan men zich online aanmelden via deze link, voor bezoek op een andere dag van de week is contact met de exposant noodzakelijk.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.euroskins.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, vachten, schapenvacht, koeienhuid, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, vakbeurs, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #euroskins, #euroskinseu

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden