Driedaagse ETC Design Experience

Woensdag 20 mei 2020

In deze vreemde tijden waarin alles anders gaat dan normaal, worden er bij veel nationale en internationale beurzen vraagtekens gezet. ETC Design Center Europe kondigt aan dat de ETC Design Experience doorgaat, verspreid over drie dagen van 20-22 september.
Driedaagse ETC Design Experience

ETC Design Center Europe is nooit gesloten geweest. Bezoekers waren al welkom op afspraak en vanaf 4 mei gingen de Trade Days weer van start. Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmiddelen.

 

Op zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 september opent het centrum in Culemborg tijdens de ETC Design Experience haar deuren voor de professional. Zij kunnen dan kennis te maken met de nieuwste collecties van alle 500 merken die vertegenwoordigd worden. Om alle bezoekers, zowel nationaal als internationaal, de gelegenheid te bieden hun verblijf te spreiden, heeft ETC de handen in één geslagen met diverse hotels en restaurants in de omgeving om zo de mogelijkheid te bieden het centrum meerdere dagen te kunnen bezoeken.

 

Om dit te realiseren zal het centrum de COVID-19 maatregelen volgen die op dat moment van kracht zijn. De consumenteninspiratiedag van 20 september wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Het centrum streeft ernaar deze op een ander moment door te laten gaan met een aangepast karakter.

 Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #corona, #covid19, #ETCDesignExperience

Gerelateerd nieuws
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden