Driedaagse ETC Design Experience

Woensdag 20 mei 2020

In deze vreemde tijden waarin alles anders gaat dan normaal, worden er bij veel nationale en internationale beurzen vraagtekens gezet. ETC Design Center Europe kondigt aan dat de ETC Design Experience doorgaat, verspreid over drie dagen van 20-22 september.
Driedaagse ETC Design Experience

ETC Design Center Europe is nooit gesloten geweest. Bezoekers waren al welkom op afspraak en vanaf 4 mei gingen de Trade Days weer van start. Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmiddelen.

 

Op zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 september opent het centrum in Culemborg tijdens de ETC Design Experience haar deuren voor de professional. Zij kunnen dan kennis te maken met de nieuwste collecties van alle 500 merken die vertegenwoordigd worden. Om alle bezoekers, zowel nationaal als internationaal, de gelegenheid te bieden hun verblijf te spreiden, heeft ETC de handen in één geslagen met diverse hotels en restaurants in de omgeving om zo de mogelijkheid te bieden het centrum meerdere dagen te kunnen bezoeken.

 

Om dit te realiseren zal het centrum de COVID-19 maatregelen volgen die op dat moment van kracht zijn. De consumenteninspiratiedag van 20 september wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Het centrum streeft ernaar deze op een ander moment door te laten gaan met een aangepast karakter.

 Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #corona, #covid19, #ETCDesignExperience

Gerelateerd nieuws
Digitale R+T in februari 2021
In juli werd duidelijk dat R+T niet plaatsvindt in 2021, maar verplaatst wordt naar 21–25 februari 2022. Volgend jaar vindt echter wel R+T digital plaats. Met dit hybride evenementformat slaat de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen nieuwe wegen in.
lees verder
 
Let's Lounge
lees verder
 
No nonsens luxe Loft79
lees verder
Leolux-nieuws op solo huisshow
Meubelfabrikant Leolux heeft veel nieuws in de eigen collectie en die van Evidence en Pode gepresenteerd tijdens een huisshow in Leersum.
lees verder
Trendz veilig verlopen
Afgelopen week (20-22 september) is de eerste beurs van Easyfairs in Gorinchem sinds de uitbraak van corona gehouden: de covid-19-veilige editie van de decoratiebeurs en bloemistenbeurs Trendz.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden