Donkersloot via Mommersteeg

Woensdag 15 januari 2020

Het tapijtmerk Donkersloot uit Bussum is sinds begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Mommersteeg uit Huizen.
Donkersloot via Mommersteeg

Door dit partnerschap met Mommersteeg kan Donkersloot zich nog meer richten op de ontwikkeling van haar collecties, bestaande uit kamerbreed tapijt, tapijttegels en karpetten voor de projectmarkt. Getuige de referenties op de website, heeft Donkersloot bijzondere opdrachten gerealiseerd, zoals bij de Staten Generaal in 's-Gravenhage (foto).

De adviseurs van Donkersloot blijven wel de creatieve partners van interieurarchitecten. Zij begeleiden hen bij de vertaling van de ideeën, vanaf het ontwerp tot de realisatie. Door de samenwerking met Mommersteeg is de verspreiding van de vaste collectie beter gewaarborgd, zo stelt Edwin van der Goes van Donkersloot.

Mommersteeg agenturen vertegenwoordigt al meer dan 50 jaar het Duitse merk Vorwerk Flooring. In 2018 werd het Zwitserse Ruckstuhl toegevoegd en nu dus Donkersloot Tapijt.
Links

www.donkersloot-tapijt.nl
www.mommersteegbv.nl
www.ruckstuhl.com
www.vorwerk-teppich.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, tegel, tapijttegel, karpet, akoestiek, #donkersloottapijt, #vorwerk, #mommersteeg, #ruckstuhl

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand ge´ntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder
Meubelcollectie Mart Visser
Mart Visser presenteert een eigen nieuwe eclectische meubelcollectie in zijn kantoor van 15 september tot 15 november 2020.
lees verder
Verlies voor Headlam
De resultaten in het eerste half jaar van 2020 zijn bijzonder teleurstellend voor de Headlam Group, distributeur van vloerbedekkingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden