Donkersloot via Mommersteeg

Woensdag 15 januari 2020

Het tapijtmerk Donkersloot uit Bussum is sinds begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Mommersteeg uit Huizen.
Donkersloot via Mommersteeg

Door dit partnerschap met Mommersteeg kan Donkersloot zich nog meer richten op de ontwikkeling van haar collecties, bestaande uit kamerbreed tapijt, tapijttegels en karpetten voor de projectmarkt. Getuige de referenties op de website, heeft Donkersloot bijzondere opdrachten gerealiseerd, zoals bij de Staten Generaal in 's-Gravenhage (foto).

De adviseurs van Donkersloot blijven wel de creatieve partners van interieurarchitecten. Zij begeleiden hen bij de vertaling van de ideeën, vanaf het ontwerp tot de realisatie. Door de samenwerking met Mommersteeg is de verspreiding van de vaste collectie beter gewaarborgd, zo stelt Edwin van der Goes van Donkersloot.

Mommersteeg agenturen vertegenwoordigt al meer dan 50 jaar het Duitse merk Vorwerk Flooring. In 2018 werd het Zwitserse Ruckstuhl toegevoegd en nu dus Donkersloot Tapijt.
Links

www.donkersloot-tapijt.nl
www.mommersteegbv.nl
www.ruckstuhl.com
www.vorwerk-teppich.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, tegel, tapijttegel, karpet, akoestiek, #donkersloottapijt, #vorwerk, #mommersteeg, #ruckstuhl

Gerelateerd nieuws
Verwoestende brand Moso
Bamboespecialist Moso International is vrijdagavond 21 februari getroffen door een verwoestende brand. Gaat de importeur dit overleven?
lees verder
Uitbreiding Estillon
Nog geen zeven jaar na de feestelijke opening van de nieuwe locatie en een uitbreiding eind 2016 is ondervloerspecialist Estillon alweer aan uitbreiding toe.
lees verder
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood
De vinylvloerbedekking Dynamic Wood is volgens Interfloor al jaren een succesvolle en populaire collectie. Nu is deze vernieuwd met nieuwe houtdessins.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden