Digitale R+T in februari 2021

Dinsdag 29 september 2020

In juli werd duidelijk dat R+T niet plaatsvindt in 2021, maar verplaatst wordt naar 21–25 februari 2022. Volgend jaar vindt echter wel R+T digital plaats. Met dit hybride evenementformat slaat de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen nieuwe wegen in.
Digitale R+T in februari 2021

Van 22 tot 25 februari 2021 krijgen de deelnemers aan R+T digital de kans om hun noviteiten op een internationaal platform te presenteren en te profiteren van een uitgebreide kennisoverdracht binnen de sector. Het format wordt aangevuld met hybride raamwerkevenementen, zowel online gestreamd op het platform van R+T digital als op locatie in Stuttgart.

 

Volgens Sebastian Schmid (foto), afdelingsdirecteur Technologie aan de Messe Stuttgart zullen en kunnen digitale evenementformaten live beurzen niet vervangen. R+T digital is gestoeld op drie pijlers, in de Expo Area komt de exposanten showroom, onderverdeeld in verschillende productcategorieën. In themahallen kunnen bezoekers op virtuele beursstands een overzicht krijgen van de diverse innovaties en noviteiten, bijvoorbeeld met downloadbaar informatiemateriaal, gedetailleerde productvideo's of bij premium deelname ook met speciale workshops of live presentaties. Verder kunnen exposanten via tekst- of videochat in contact komen met de bezoekers.

 

Daarnaast bevat het platform ook een exposantenforum, waar de exposanten websessies van 15 minuten kunnen organiseren. In de Conference Area worden presentaties rond actuele hoofdthema's in de sector (gastronomie, innovaties, vakmanschap, architectuur) live uitgezonden, grotendeels als hybride evenementen. Zo kunnen deelnemers het conferentieprogramma van over de hele wereld live meemaken - zonder per se op locatie aanwezig te hoeven zijn.

 

Ook na het live event van 22-25 februari 2021 is het volledige platform van R+T digital, inclusief de exposantenbeursstands en het presentatieprogramma, een jaar lang beschikbaar, tot R+T 2022.

 Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2021, #rt2022, #landesmesse

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden