Digitale R+T in februari 2021

Dinsdag 29 september 2020

In juli werd duidelijk dat R+T niet plaatsvindt in 2021, maar verplaatst wordt naar 2125 februari 2022. Volgend jaar vindt echter wel R+T digital plaats. Met dit hybride evenementformat slaat de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen nieuwe wegen in.
Digitale R+T in februari 2021

Van 22 tot 25 februari 2021 krijgen de deelnemers aan R+T digital de kans om hun noviteiten op een internationaal platform te presenteren en te profiteren van een uitgebreide kennisoverdracht binnen de sector. Het format wordt aangevuld met hybride raamwerkevenementen, zowel online gestreamd op het platform van R+T digital als op locatie in Stuttgart.

 

Volgens Sebastian Schmid (foto), afdelingsdirecteur Technologie aan de Messe Stuttgart zullen en kunnen digitale evenementformaten live beurzen niet vervangen. R+T digital is gestoeld op drie pijlers, in de Expo Area komt de exposanten showroom, onderverdeeld in verschillende productcategorieën. In themahallen kunnen bezoekers op virtuele beursstands een overzicht krijgen van de diverse innovaties en noviteiten, bijvoorbeeld met downloadbaar informatiemateriaal, gedetailleerde productvideo's of bij premium deelname ook met speciale workshops of live presentaties. Verder kunnen exposanten via tekst- of videochat in contact komen met de bezoekers.

 

Daarnaast bevat het platform ook een exposantenforum, waar de exposanten websessies van 15 minuten kunnen organiseren. In de Conference Area worden presentaties rond actuele hoofdthema's in de sector (gastronomie, innovaties, vakmanschap, architectuur) live uitgezonden, grotendeels als hybride evenementen. Zo kunnen deelnemers het conferentieprogramma van over de hele wereld live meemaken - zonder per se op locatie aanwezig te hoeven zijn.

 

Ook na het live event van 22-25 februari 2021 is het volledige platform van R+T digital, inclusief de exposantenbeursstands en het presentatieprogramma, een jaar lang beschikbaar, tot R+T 2022.

 Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, duettes, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2021, #rt2022, #landesmesse

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Behang verwijderen
Arte International introduceert Easypro. Een nieuw product waarmee iedereen moeiteloos elk behang kan verwijderen. Een milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden