Digitale deel Light + Building

Dinsdag 20 juli 2021

Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
Digitale deel Light + Building

In het beste geval vullen de fysieke en digitale presentaties elkaar volgens Messe Frankfurt aan. Van 13-25 maart 2022 biedt de Light+Building Digital Extension nieuwe mogelijkheden voor netwerken, kennisuitwisseling en ontmoeting. Met het nieuwe formaat zal de verlichtingsbeurs vraag en aanbod over alle grenzen, continenten en tijdzones samenbrengen.

 

Nog voordat de beurs begint, kunnen bedrijven hun digitale profiel uploaden en bijwerken, dat zichtbaar is in de Light+Building Contactor. Daar kunnen bezoekers bijvoorbeeld het bedrijfsprofiel, contactgegevens, profielen van bedrijfscontacten, producten en presentaties vinden.

 

Elke medewerker die aan het exposantenprofiel is gekoppeld, kan live contactverzoeken van online bezoekers beantwoorden, terwijl een gezamenlijke kalender helpt bij het plannen van afspraken en vooraf vastleggen wie wanneer en in welke taal beschikbaar zal zijn. Exposanten kunnen kiezen wanneer zij beschikbaar zijn, dit kan ook zijn nadat het fysieke evenement in Frankfurt zijn deuren heeft gesloten. Een ander voordeel is volgens Messe Frankfurt het transparante karakter van het platform. Daarnaast is een gedetailleerde bezoekersanalyse mogelijk met behulp van algemene bedrijfsgegevens dankzij digitale lead capture. Zo kunnen exposanten hun contacten na de beurs efficiënt verwerken.

 

Bezoekers kunnen ook met elkaar communiceren via de Light+Building Digital Extension. Mogelijke matches worden gesuggereerd op basis van vragen en bezoekersgedrag en deze matches kunnen door bezoekers worden gebruikt om hun netwerk uit te breiden. Zij kunnen ook direct met elkaar in contact komen. Het evenementenprogramma op Light+Building en de presentaties van exposanten, worden gestreamd en alle bijdragen worden zowel tijdens als na de beurs als on-demand video's beschikbaar gesteld.

 

Een eerste inzicht in de functies en contactmogelijkheden van de Light+Building Digital Extension zijn al beschikbaar in korte video's op de website.Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #lightbuilding, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden