Couture op de vloer

Dinsdag 20 juli 2021

Stoffen en textielbindingen staan centraal in de nieuwe Couture Collectie van CS rugs. Mode, maar dan als karpet.
Couture op de vloer

CS Rugs (voorheen Carpet Sign) uit Asten is trots op de nieuwe Couture Collectie. Hiermee richt het bedrijf zich op stoffen en textielbindingen. Of het nu gaat om jeans met een robuuste keperbinding of kleding met een fijne satijnbinding; de constructie is volgens CS rugs intrigerend wanneer deze wordt vertaald in tapijtpatronen. Het bedrijf selecteerde acht weefconstructies en werkte deze uit tot bijzondere ontwerpen.

 

De collectie laat de klant kiezen uit een klein patroon (S), een middelgroot patroon (M) of een groter patroon (L). Elke patroonmaat heeft zijn eigen karakter. Lijnen en stippen, vierkanten, diagonalen en iconische modepatronen vormen samen de Couture Collectie. De collectie combineert volgens CS rugs kleur, vorm en functionaliteit. Het tapijt heeft een sterke constructie en is met zijn lage pool geschikt voor zowel residentieel als projectmatig gebruik.Links

www.csrugs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, karpet, kleed, bedekking, vloerbedekking, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, #CSrugs, #carpetsign, #couturecollectie

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Zo mooi is tapijt
De tapijtleveranciers die aangesloten zijn bij Modint hebben een nieuwe website gelanceerd om het mooie van tapijt te laten zien aan de consument.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden