M.O.W. helpt digitaliseren

Woensdag 21 juli 2021

Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
M.O.W. helpt digitaliseren

Organisator Messe Ostwestfalen wil niet alleen standhouders de kans geven om hun meubelen tijdens M.O.W. te laten zien, maar ook de mogelijkheid bieden om na de beurs met elkaar in contact te blijven.

 

Via 360GradPlaza bieden allerlei digitale dienstverleners zich ook aan om bedrijven te helpen met digitalisering van hun activiteiten. Dit platform zwengelt aldus Messe Ostwestfalen hopelijk niet alleen verkoop aan maar ook het ontwikkelen van nieuwe business modellen. 360GradPlaza moet informatie bieden op het gebied van E-commerce, ERP en data management, omnichannel marketing en brand management, process control, personeel en digitaal verkopen.

 

Op de fysieke beurs neemt het platform 400 vierkante meter in in hal. Hier zijn 12 plekken voor deelnemers. Een aantal hiervan zijn bekend. De Shopmacher, vertegenwoordigt het themagebied ecommerce, Rhenus Home Delivery logistiek. Pixlip, Diva Portal en Shopware zullen aanwezig zijn vanuit de sectoren Retail Design en Retail Technology, Vogelsänger is het aanspreekpunt voor alles wat met foto's, films, evenementen en CGI te maken heeft. Ook Agentur 201720 en de experts voor bewegend beeld en digitale evenementen Virtual-X maken deel uit van de community. Daarnaast nemen het RAL Institute en sponsor Moebel.de deel.Links

www.mow.de
www.shopmacher.de
www.rhenus.group/supply-chain-solutions/home-delivery
www.pixlip.com
www.diva-portal.org
www.shopware.com
www.vogelsaenger.de
www.agentur201720.de
www.ral.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, smart home, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, mow, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, ecommerce, platform, #mow, #360GradPlaza

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden