M.O.W. helpt digitaliseren

Woensdag 21 juli 2021

Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
M.O.W. helpt digitaliseren

Organisator Messe Ostwestfalen wil niet alleen standhouders de kans geven om hun meubelen tijdens M.O.W. te laten zien, maar ook de mogelijkheid bieden om na de beurs met elkaar in contact te blijven.

 

Via 360GradPlaza bieden allerlei digitale dienstverleners zich ook aan om bedrijven te helpen met digitalisering van hun activiteiten. Dit platform zwengelt aldus Messe Ostwestfalen hopelijk niet alleen verkoop aan maar ook het ontwikkelen van nieuwe business modellen. 360GradPlaza moet informatie bieden op het gebied van E-commerce, ERP en data management, omnichannel marketing en brand management, process control, personeel en digitaal verkopen.

 

Op de fysieke beurs neemt het platform 400 vierkante meter in in hal. Hier zijn 12 plekken voor deelnemers. Een aantal hiervan zijn bekend. De Shopmacher, vertegenwoordigt het themagebied ecommerce, Rhenus Home Delivery logistiek. Pixlip, Diva Portal en Shopware zullen aanwezig zijn vanuit de sectoren Retail Design en Retail Technology, Vogelsänger is het aanspreekpunt voor alles wat met foto's, films, evenementen en CGI te maken heeft. Ook Agentur 201720 en de experts voor bewegend beeld en digitale evenementen Virtual-X maken deel uit van de community. Daarnaast nemen het RAL Institute en sponsor Moebel.de deel.Links

www.mow.de
www.shopmacher.de
www.rhenus.group/supply-chain-solutions/home-delivery
www.pixlip.com
www.diva-portal.org
www.shopware.com
www.vogelsaenger.de
www.agentur201720.de
www.ral.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, smart home, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, mow, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, ecommerce, platform, #mow, #360GradPlaza

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden