Najaarssfeer bij Vandyck

Woensdag 21 juli 2021

De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
Najaarssfeer bij Vandyck
Najaarssfeer bij Vandyck Najaarssfeer bij Vandyck

Het kleurenpalet van de nieuwe Vandyck collectie bestaat uit diepe tinten als chocola, aarde-groen, toffee, hazel en nachtblauw. In de badcollectie is gebruik gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en energie- en waterbesparende productiemethoden. Deze nieuwe materialen en technieken zijn onderdeel van een brede verduurzamingsslag binnen Vandyck. Drie jaar geleden tekende het bedrijf het toonaangevende Convenant Duurzame Kleding en Textiel, dat zich tot doel heeft gesteld misstanden als uitbuiting, dierenleed of milieuschade tegen te gaan.

 

De collectie bestaat uit verschillende stoffen als linnen, zijdezachte katoenen, satijn en wafelkwaliteit. Naast bad- en beddengoed zijn hierin bijpassende accessoires zoals bedspreien, plaids en kussenslopen te vinden. De luxe Pure lijn in de collectie heeft naast bedrukte satijnen, gewassen linnen uni's met een zachte kreuk. De Premium Home lijn is gemaakt van zacht glanzend satijn 300 Count en uni's in de collectie zijn afgewerkt met pipings van nieuwe kwaliteiten zoals katoen-tencel. Alle items uit de herfst/winter bed- badcollectie zijn gemaakt om onderling met elkaar te combineren. De winterse Vandyck-collectie brengt comfort, fijne stofkwaliteiten en elegant design samen en brengt een gevoel van luxe en weldaad in huis.

 

De herfst/winter bed- badcollectie 2021 van Vandyck is vanaf september 2021 online verkrijgbaar.Links

www.vandyck.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, slaap, slapen, slaapkamer, matras, boxspring, nachtkast, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, woonwinkel, interieurwinkel, bedmode, bedtextiel, textiel, kleding, convenant, overtrek, dekbedovertrek, #vandyck,

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Samenwerking Garant en ABK
Een strategische alliantie voor de beddenspeciaalzaak in Duitsland: de Garant Groep en ABK gaan intensief samenwerken.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden