Easy & Safe meubelstoffen

Donderdag 22 juli 2021

Onder de naam Easy & Safe introduceert Kobe een eigen assortiment onderhouds vriendelijke meubelstoffen.
Easy & Safe meubelstoffen
Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen

Na de lancering in 2020 van de gemakkelijk te reinigen en vlamvertragende Fibreguard® meubelstoffen, heeft Kobe, een van de merken van Kobefab, besloten om een eigen assortiment onderhoudsvriendelijke meubelstoffen te lanceren onder de naam Easy & Safe. Het doel is om mooie meubelstoffen te ontwikkelen met de nadruk op duurzaamheid, makkelijk reinigbaarheid en vlam vertragend vermogen.

 

Het ontwerpteam van bedrijf uit Valkenswaard heeft deze zomer daarnaast twee velours meubelstoffen toegevoegd aan het Easy & Safe-assortiment. Kobe staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn commerciële, hoogwaardige, kleurrijke en veelzijdige velours collectie. De extra eigenschappen van makkelijk reinigbaarheid en FR velours  geeft de klanten in zowel de contract- als de retailmarkt een meerwaarde.

 

Beide stoffen zijn duurzaam en voldoen aan de Britse, Europese en maritieme normen voor vlamvertraging. De meeste vlekken op deze stoffen kunnen eenvoudig worden verwijderd met water. Hierdoor is deze velours gemakkelijk toepasbaar voor alle soorten stoffering.

 

Kobefab International bv, opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding, met Kobe en Essente als merken. Het vertegenwoordigt Koroseal Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

 

Het bedrijf is gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland (ETC Design Center Europe in Culemborg), België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #koroseal, #essente, #Fibreguard, #easysafe, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden