Nieuw projectgamma Occhio

Donderdag 22 juli 2021

Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
Nieuw projectgamma Occhio

Naast innovatieve bedieningsmogelijkheden en nieuwe puristische oplossingen ligt de nadruk volgens Occhio vooral op kostenefficiënte van armatuur- en spotsystemen en akoestische oplossingen. Occhio+ is een totaalconcept met vier categorieën: pro, pure, acoustic en air plus.

 

De nieuwe Occhio pro-versies bieden maximale lichtintensiteit en compatibiliteit met gebouwbesturing (Dali, KNX). Tegelijkertijd zijn functies die minder belangrijk zijn in projecten, zoals touchless control, weggelaten. De Occhio pro-producten omvatten het volledige productportfolio van Occhio en zijn nu beschikbaar voor de armaturenseries; Mito, Mito linear, Sento, Più, lui en io.

 

In de Occhio pure-versies gaan armaturen en spots naadloos op in een gebouw. Inbouwpanelen voor vaste plafonds zorgen ervoor dat Occhio pure-producten en de pendelarmaturen trimless in het plafond kunnen worden aangebracht. Dit jaar zijn de nieuwe armatuurmodellen Mito volo, Mito alto en Mito alto side als pure-versies verschenen.

 

De Occhio akoestic panelen (zie foto) voor Mito en Mito linear bestaan uit een polyester materiaal met een hoge dichtheid. Ze bieden naast een effectieve akoestische demping ook nieuwe mogelijkheden voor plafondontwerp en extra reflecterende oppervlakken voor een maximale lichtopbrengst. Dankzij de Occhio acoustic panels kan een tweede, homogeen plafond aangebracht worden, zeker bij ongelijke of ruwe plafonds - zonder dat daarvoor een verlaagd plafond nodig is.

 

Occhio air plus breidt de Bluetooth-besturing voor Occhio air uit met functies die vooral relevant zijn voor professionele toepassingen, zoals bewegingsmelders, lichtautomatisering en de besturing van grotere netwerken op afstand. Tegelijkertijd zorgt het voor nieuwe mogelijkheden voor aansluitingen op Dali-systemen.

 

Het allesomvattende serviceconcept van Occhio complementeert het nieuwe Occhio+ portfolio voor projecten: van renderingen voor presentaties tot en met de final touch bij de oplevering van het project.Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, project, hospitality, residentieel, kantoor, verlichting, designverlichting, ledverlichting, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #occhio, #occhioplus

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Retro wifi lampen van Innr
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met drie verschillende retro ledlampen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden