Nieuw projectgamma Occhio

Donderdag 22 juli 2021

Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
Nieuw projectgamma Occhio

Naast innovatieve bedieningsmogelijkheden en nieuwe puristische oplossingen ligt de nadruk volgens Occhio vooral op kostenefficiënte van armatuur- en spotsystemen en akoestische oplossingen. Occhio+ is een totaalconcept met vier categorieën: pro, pure, acoustic en air plus.

 

De nieuwe Occhio pro-versies bieden maximale lichtintensiteit en compatibiliteit met gebouwbesturing (Dali, KNX). Tegelijkertijd zijn functies die minder belangrijk zijn in projecten, zoals touchless control, weggelaten. De Occhio pro-producten omvatten het volledige productportfolio van Occhio en zijn nu beschikbaar voor de armaturenseries; Mito, Mito linear, Sento, Più, lui en io.

 

In de Occhio pure-versies gaan armaturen en spots naadloos op in een gebouw. Inbouwpanelen voor vaste plafonds zorgen ervoor dat Occhio pure-producten en de pendelarmaturen trimless in het plafond kunnen worden aangebracht. Dit jaar zijn de nieuwe armatuurmodellen Mito volo, Mito alto en Mito alto side als pure-versies verschenen.

 

De Occhio akoestic panelen (zie foto) voor Mito en Mito linear bestaan uit een polyester materiaal met een hoge dichtheid. Ze bieden naast een effectieve akoestische demping ook nieuwe mogelijkheden voor plafondontwerp en extra reflecterende oppervlakken voor een maximale lichtopbrengst. Dankzij de Occhio acoustic panels kan een tweede, homogeen plafond aangebracht worden, zeker bij ongelijke of ruwe plafonds - zonder dat daarvoor een verlaagd plafond nodig is.

 

Occhio air plus breidt de Bluetooth-besturing voor Occhio air uit met functies die vooral relevant zijn voor professionele toepassingen, zoals bewegingsmelders, lichtautomatisering en de besturing van grotere netwerken op afstand. Tegelijkertijd zorgt het voor nieuwe mogelijkheden voor aansluitingen op Dali-systemen.

 

Het allesomvattende serviceconcept van Occhio complementeert het nieuwe Occhio+ portfolio voor projecten: van renderingen voor presentaties tot en met de final touch bij de oplevering van het project.Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, project, hospitality, residentieel, kantoor, verlichting, designverlichting, ledverlichting, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #occhio, #occhioplus

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
 
Signify gaat voor klasse A
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden