Succes styling tool Fonq

Vrijdag 23 juli 2021

Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
Succes styling tool Fonq

De styling tool is in samenwerking met Hullabalook ontwikkeld. Met behulp van de stickers-technologie van Hullabalook worden de producten naar geschaalde 2D-stickers omgezet. Zo kunnen klanten zien hoe deze producten bij elkaar staan. Nu de pilot geslaagd is, wordt de tool verder uitgebreid.

 

Volgens Fonq is de drempel om online meubels te shoppen lager geworden dankzij de tool. Dit wordt door cijfers ondersteund. De styling tool gebruikers converteren 22% beter dan niet-styling tool gebruikers, ze zijn 97% langer op de website en hun order waarde stijgt met 44%. Volgens Fonq wordt er een omzetstijging van 76% per styling tool gebruiker gehaald.

 

De komende tijd worden meer kamers, producten en mogelijkheden aan de styling tool toegevoegd. Zo kunnen consumenten nu naast hun huiskamer, ook de slaapkamer, eetkamer, kinderkamer of werkkamer inrichten met 38% van het Fonq aanbod.Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden