Een haard past in ieder interieur

Maandag 19 juli 2021

[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
Een haard past in ieder interieur

De haard vormt in veel interieurs het middelpunt of uitgangspunt van de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of veranda. Want waar kun je een haard tegenwoordig niet meer plaatsen? Je ziet hem bijna in elk woongedeelte terugkomen.


Neem bijvoorbeeld de gesloten gashaard. Deze gashaard behoort samen met de houtkachel tot de ‘traditionele’ haarden. Deze haard brandt op aardgas of propaan en is daardoor klaar voor de toekomst. Of denk eens aan de elektrische haard, ook wel sfeerhaard genoemd. Deze haard ‘brandt’ op elektriciteit en er is geen rookkanaal bij nodig. Een sfeerhaard kan daardoor in iedere ruimte worden geplaatst.

Divers aanbod aan haarden

Haarden zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en interieurstijlen. Van design tot klassiek en van Scandinavisch tot modern. Ook het aantal soorten haarden is flink uitgebreid. Wat denkt u van de roomdivider haard die een woonkamer op een prachtige manier kan opdelen in twee aparte ruimtes. Of de (verticale) tunnelhaard die twee ruimtes met elkaar verbindt. Zo geniet u op twee plaatsen van de prachtige vlammen!

Laat u inspireren

Bij een zoektocht naar de ideale droomhaard kan iedereen zeker wel wat hulp gebruiken. Gelukkig is op internet veel inspiratie te vinden en zijn er vele voorbeelden van fantastische opstellingen. Modern, design, industrieel, klassiek, eigentijds, Scandinavisch, open of gesloten systeem? Of wilt u cinewall koop advies? Werkelijk alles is mogelijk.

Kijkt u eens op de vele pinterest accounts van diverse populaire woonstylisten of (interieur) trendwatchers en u zult versteld zijn van de schitterende interieurs. Allemaal interieurs waar de haard een prachtige plek heeft gekregen. Een centrale plek in de woonkamer, die alle aandacht krijgt. Immers een haard zal toch altijd het beste en mooiste (sfeer)plekje moeten krijgen in de woning?


[sponsored artikel]Links

www.flamboyanthaarden.nl
www.haardenexpert.nl

Tags

Interieur, inrichting, open haard, haard, kachel, vlam, sfeerhaard, gashaard, houtkachel, vlambeeld, #flamboyanthaarden, #haardenexpert

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden