Data Decosit 2023 bekend

Woensdag 23 november 2022

Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
Data Decosit 2023 bekend

Na een positieve evaluatie van de editie van dit jaar, kondigt de organisatie van Decosit  data voor volgend jaar aan: in 2023 vindt Decosit plaats op 5 & 6 september, voorafgaand aan Maison & Objet. Een ideaal moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven in meubel- en decoratiestoffen te bekijken. Fedustria, de beroepsvereniging van toonaangevende textielbedrijven in België, blijft samen met haar leden de organisator van dit premium evenement.

 

Decosit is een high end vakbeurs met een beperkt aantal exposanten om de dialoog tussen fabrikanten en kopers te vergemakkelijken. Het merendeel van de exposanten en bezoekers is Belgisch, maar ook buitenlandse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. Dit jaar werden er zowel exposanten als bezoekers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten en India welkom geheten.

 

Daphne Renier, Textile Product Manager bij Fedustria, evalueert: 'Decosit werd niet overspoeld door een grote menigte, maar het was een zeer gefocust publiek, dus de kwaliteit van de bezoekers overtrof de kwantiteit. Hierdoor konden exposanten ook veel tijd besteden aan hun klanten. Decosit staat garant voor kwalitatieve contacten en een zeer persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer. Hiermee onderscheidt Decosit zich van de vaak grootschalige beurzen.'

 

Het brede aanbod interieurtextiel – van meubelstoffen tot raam- en wandbekleding – verzameld in het hart van Europa, is voor zowel producenten als kopers van groot belang. Voor 2023 wil Decosit nog meer buitenlandse bezoekers aantrekken met een nog sterkere en grotere Belgische vertegenwoordiging. België staat garant voor topkwaliteit en is het kloppend hart van de textielsector. Daarom wordt op 5 september 2023 een speciale Belgian Night georganiseerd met een bekende keynote spreker.

 

Gecombineerd met de verfijnde uitstraling in Hal 10, een gerestaureerde art-decohal in Brussels Expo, is de locatie van Decosit perfect aangepast voor hét interieurnetwerkevent van het seizoen.Links

www.decosit.brussels
www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

nieuws, interieur, beurs, textiel, professionals, vakbeurs, interieurtextiel, huishoudtextiel, stoffen, trends, trendpresentatie, brancheorganisatie, kwaliteit, uitstraling, artdeco, evaluatie, 2023, brussel, #decosit, #fedustria, #brusselsexpo

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden