Coretec Essentials ook in badkamers

Woensdag 08 mei 2024

Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
Coretec Essentials ook in badkamers
Coretec Essentials ook in badkamers Coretec Essentials ook in badkamers Coretec Essentials ook in badkamers Coretec Essentials ook in badkamers

De Essentials-collectie van Coretec® Floors bestaat uit 62 designs. Dat je vloer supersterk is én mooi – ook na jaren want makkelijk te onderhouden – geeft je tijd voor wat echt essentieel is in je leven: tijd om te genieten.


De looks van de vloeren in deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur met zachte aardetonen of warme donkere kleuren. Je vindt in de collectie veel charme en warmte van een houtlook terug. Maar tevens enkele aantrekkelijke steenlooks: identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen.


Hoe een vloer wordt ervaren zit niet alleen in de looks, maar ook in wat je voelt als je erover loopt. Je ziet niet alleen de nerf in de vloer, je voelt die ook echt. Dat krijg je in deze Essentials-collectie door de ‘Embossed in Register-technologie’.


Zit er ook nadeel aan deze vloer? Nee, zo stelt de fabrikant. Want je krijgt het essentiële van de natuur, zonder de nadelen ervan. Een mooie vloer met makkelijk onderhoud én sterk. Die kenmerken haalt de Essentials-collectie uit de unieke technologie die ze deelt met andere Coretec-vloeren. Ook dat is essentieel. In de kern van deze collectie vind je de gepatenteerde Sound Core®-technologie:
- maakt vloer 100% waterdicht. Leg dezelfde vloer gerust door in keuken of badkamer, en zelfs op de wand. Het geeft een interieur een rustige en uniforme look.
- geeft, samen met de geïntegreerde onderlaag in kurk, geluiddemping op topniveau. Het essentiële is namelijk wat je níet hoort.
- maakt de vloer bestand tegen de enthousiaste levensstijl van kinderen en huisdieren. Daarvoor zorgen meerdere hoogwaardige slijtlagen, samen 0,55 mm dik.


Aan de onderkant van de vloer zit een geïntegreerde kurkonderlaag waarmee de meeste oneffenheden mee worden opgevangen. Een afzonderlijke extra onderlaag is hierdoor overbodig. Zelfs tijdens een renovatie als je boven op een bestaande vloer werkt. Ook voor nieuwbouw geeft het jou heel snel resultaat, en zo kan je snel je woning, kantoor of winkel in.

De Essentials-collectie biedt een waaier aan formaten. Planken en tegels met groeven aan alle zijdes, alleen aan de lange zijdes of zelfs geen. De groeven geven het effect van echte voegen. Er is keuze uit de verschillende legpatronen. De extra grote visgraatplanken zijn bijvoorbeeld perfect voor grote ruimtes, terwijl de Multi planken je de look & feel van écht parket garanderen.
Bovendien kan je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos doortrekken naar op de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in je kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Coretec Floors, het merk van US Floors, ontvangt voor het derde jaar op rij bezoekers tijdens de FFD in hun nieuwe showroom op de Souverainestraat 27 te Kruisem van maandag 13 t/m donderdag 16 mei. Naast nieuwigheden, waaronder de vernieuwde Authentics, Proplus en XL-End collecties, wordt er als primeur een nieuw baanbrekend product gelanceerd.Links

www.coretecfloors.com
www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc vloer, kurk, klikvloeren, onderlaag, installatie, waterdicht, natuurlijk, collectie, recyclebaar, duurzaam, uitstraling, klikverbinding, keuken, badkamer, woonkamer, vloerverwarming, #flandersflooringdays, #coretec, #usfloors, #essentials

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
 
Complete sets PVC traprenovatie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden