W. Schillig sluit herstructurering af

Woensdag 08 mei 2024

Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
W. Schillig sluit herstructurering af

In augustus 2023 opende W. Schillig een insolventieprocedure in eigen beheer. In januari van dit jaar werd het insolventieplan goedgekeurd door de vergadering van schuldeisers. Zoals de fabrikant van gestoffeerde meubelen uit Frohnlach aankondigde, is het in het insolventieplan gegarandeerde quotum uitbetaald aan de schuldeisers, net als de schikkingen in het sociaal plan en de kosten van de procedure. Het bedrijf heeft daarmee voldaan aan alle vereisten voor de beëindiging van de insolventieprocedure.

 

Nu enkele formele juridische kwesties zijn afgehandeld, zal de procedure in de nabije toekomst door de rechtbank worden beëindigd. Dit gebeurt momenteel in overleg met de curator, de crediteurencommissie en de arrondissementsrechtbank Coburg. In de een persbericht schrijft het bedrijf dat de insolventierechter de procedure eind mei zal beëindigen.Links

www.schillig.de

Tags

nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, fabrikant, industrie, gestoffeerd, meubelsector, woonkamer, slapen, slaapkamer, meubilair, project, kantoor, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, verlies, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, sluiting, #failliet, #wschillig

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden