Complete sets PVC traprenovatie

Dinsdag 07 mei 2024

De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is leverancier van vloeroplossingen. Het bedrijf uit Wijk bij Duurstede introduceert een uitbreiding van het assortiment trap-slabs, nu beschikbaar in complete sets.
Complete sets PVC traprenovatie

Deze trapslabs van PPC zijn grote stroken dryback-PVC van 45,7 x 152,4 cm (toplaag 0,55 mm), ontworpen om het aantal naden te minimaliseren en een strak, doorlopend uiterlijk te bieden. Elke set bevat twee slabs, vier stootborden en vier stroken voor de trapneusprofielen, allemaal op maat gemaakt om verspilling te verminderen en de installatie te vereenvoudigen. Uit elke slab kunnen twee treden op maat gezaagd worden, wat zorgt voor een efficiënte benutting van het materiaal.

De trapslabs zijn ontworpen met een extra breed formaat en een doorlopend decor, wat zorgt voor een naadloze en esthetische afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in tien kleuren.

Voor een strakke en veilige afwerking biedt PPC trapneusprofielen met een antislip bovenrand in zes kleuren en lengtes van 1, 1,5 en 3,0 meter, geschikt voor PVC met een dikte tot 3 mm. De voorgesneden stroken voor de profielen dragen bij aan een snelle en precieze montage, wat het hele proces efficiënter maakt.

PPC geeft ook trainingen hoe een trap te bekleden is: op locatie bij het bedrijf of online.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

nieuws, interieur, trap, trapbekleding, traprenovatie, decoren, besteltool, modernisering, traptreden, structuur, kappen, stootborden, hoeklatten, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden