Gregory Kukolj cgo Whoppah

Dinsdag 07 mei 2024

Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
Gregory Kukolj cgo Whoppah

Whoppah opende vorige week in Frankrijk, een volgende stap in haar Europese expansie. Dit na een eerdere stap richting Duitsland. Tweedehands marktplaatsen zitten in de lift volgens een recente prognose van Abn Amro.

Vóór zijn aantreden bij Whoppah was Gregory Kukolj ruim vier jaar chief marketing officer van Adevinta Benelux (het moederbedrijf van Marktplaats.nl). Eerder was hij onder meer global media & precision marketing director bij Booking.com en global head of media & digital marketing bij Heineken International. Hij woont in Mexico City en gaat zijn rol deels op afstand invullen.

Thomas Bunnik, ceo en medeoprichter van Whoppah: 'Met Gregory breiden we de top van onze organisatie uit met een professional die zo'n 30 jaar ervaring op topniveau meebrengt. Hij is een expert in het ontwerpen, uitvoeren en meten van geïntegreerde marketingstrategieën die veel waarde toevoegen aan internationale organisaties. Gregory leidde eerder mondiale en complexe digitale transformatieprojecten bij toonaangevende multinationals en geldt als autoriteit op het gebied van onder meer e-commerce en consumentengedrag. Hij is enorm creatief en won verschillende prestigieuze awards voor zijn werk. Binnen Whoppah krijgt hij een breed scala aan strategische aandachtsgebieden: van marketing en branding tot customer service, het aantrekken van kapitaal en M&A.'Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, groeigeld, acceleren, groei, logistiek, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, overname, personalia, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden