Proposte 2024 afgesloten

Dinsdag 07 mei 2024

De 31e editie van Proposte werd zaterdag 4 mei afgesloten en toonde stoffen voor meubilering, gordijnen, decoratie en wandbekleding. Met een grote opkomst op de openingsdag.
Proposte 2024 afgesloten

Villa Erba was getuige van een volgens de organisatie grote opkomst van professionals uit de industrie op de openingsdag, waarna een rustigere sfeer volgde.

Toch wordt de eindbalans van deze eenendertigste editie als positief beschouwd. De eerste twee dagen toonden een totale stijging van 4%. Van de kopers komt 70% uit ongeveer 70 landen. Het aantal bezoekers uit Duitsland en Groot-Brittannië stabiliseert, een lichte stijging uit de Verenigde Staten en Frankrijk, en ook weer van het aantal Italiaanse kopers.

'Proposte zal in 2025 in Villa Erba blijven, met inachtneming van de bestaande huurovereenkomst. De 32e editie zal plaatsvinden op 6, 7 en 8 mei,' bevestigt voorzitter Alessandro Tessuto: 'In de tussentijd werken we samen met het management van het expositiecentrum, de gemeente Cernobbio en Confindustria Como aan een project om de deelname van bedrijven buiten de expositie te reguleren.'

Speciale ruimtes in Ala Lario, waaronder Cometa Formazione, Alliance for European Flax-Linen & Hemp en Fashion Room, trokken veel belangstelling. In Ala Cernobbio waren ook vier startups te zien: CDC_Studio, Flocus™, Fili Pari en Ympact, die allemaal innovatieve oplossingen voor nieuwe materialen en textielupcycling promoten.

Dit jaar werkte ICE - Agentschap voor de promotie in het buitenland en internationalisering van Italiaanse bedrijven - opnieuw samen met Proposte. Zij zorgden voor de deelname van 51 geselecteerde inkopers en 9 buitenlandse journalisten uit de professionele perssector, met als doel de economische en commerciële banden tussen Italië en de internationale markten te versterken.

De openingsdag werd afgesloten met een diner en popmuziek op de achtergrond, waarbij exposanten, bezoekers en journalisten werden vermaakt in de charmante sfeer van Villa Antica. Comocrea Interni geeft positieve feedback; de 23 ontwerpers zijn tevreden met de nieuwe contacten die zijn gelegd en kijken ernaar uit om hun synergie met Proposte voort te zetten.Links

www.propostefair.it
fierasmart365.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btb, meubelstof, gordijnstof, wandbekleding, behang, stoffering stofferen, muurbekleding, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, villa erba, vila antica, exposanten, #propostefair2024, #proposte2024 #proposte31, #propostefair

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
 
Vlaams minister bezoekt VdS Weaving
lees verder
 
NIeuw kleurenpalet
lees verder
Orgatec 2024: de trends
Van 22 tot 25 oktober 2024 toont Orgatec de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends die de arbeidswereld van morgen vormgeven. Volgens de organisatie is er een verschuiving naar het ontwerpen van open, gastvrije kantooromgevingen.
lees verder
Fedustria licht positief over 2024
Karla Basselier, ceo Fedustria: 'Om duurzaam te blijven groeien hebben onze bedrijven dringend nood aan een coherent en ambitieus industriebeleid op lange termijn.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden