Brinker Carpets wordt Brinker

Vrijdag 08 september 2023

Brinker Carpets ondergaat een naamsverandering en gaat voortaan door als Brinker. Dit past beter bij het bredere assortiment dan alleen vloerkleden.
Brinker Carpets wordt Brinker

Brinker Carpets wordt Brinker. Hiermee benadrukt het bedrijf de verbreding in het aanbod productgroepen en de huidige groei van de organisatie. Geïnspireerd door trends en input van klanten en leveranciers worden collecties ontwikkeld voor de drie verschillende productgroepen: vloerkleden, accessoires en meubelen. Dat Brinker meer biedt dan de collectie vloerkleden wordt met de wijziging in naam duidelijk onderstreept. Het vernieuwde logo en corporate id is daarbij gericht op de internationale markt: Brinker. Carpets Furniture Accessories

 

Uniek, handgemaakt en duurzaam zijn termen die Brinker ademt. Deze termen hebben volgens het bedrijf uit Huissen nooit ontbroken in het DNA en zijn terug te zien in materiaalkeuze, partners en productiewijzen: zorgvuldig vakmanschap staat hoog in het vaandel. Voor de collecties vloerkleden maakt Brinker onder andere gebruik van hoogwaardige materialen als zuiver scheerwol uit Nieuw-Zeeland, viscose en chenille. Kwaliteit is zeer belangrijk, daarom blijft dit continu in ontwikkeling en wordt gezocht naar de beste materialen en wevers.

 

Alle vloerkleden worden zorgvuldig geïnspecteerd in het land van herkomst, alleen de vloerkleden die aan de hoge standaarden voldoen worden goedgekeurd om verscheept te worden naar Nederland. Doordat de meeste producten handgemaakt zijn, is ieder vloerkleed uniek. Achter ieder vloerkleed zit een eigen verhaal en dat is wat Brinker graag wil uitdragen. De mogelijkheid voor het ontwikkelen van een private label biedt Brinker niet alleen voor de productgroep vloerkleden. Ook in de meubelbranche zijn zij actief met een private label. En er bestaan plannen voor verbreding en verdieping met meubelen en accessoires onder het eigen label.

 

De Brinker-showroom zit op de begane grond van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein. Tijdens de Najaarsvakdagen van 10-13 september is het voltallige sales team aanwezig.

 

N.B. De nieuwe website (www.brinker.nl) werkt nog niet geheel zoals het moet, maar daar wordt aan gewerkt. Voorlopig dus nog even de oude bezoeken dus!Links

www.brinker.nl
www.brinkercarpets.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

nieuws, interieur, vakdagen, naam, logo, merk, vloerkleden, wol, viscose, katoen, productie, nieuwzeeland, productgroep, specialist, internationaal, najaarsvakdagen, label, karpetten, herkomst, standaard, scheepvaart, scheerwol, presentatie, #brinkers, #brinker, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Geslaagde editie FFD
Flanders Flooring Days (FFD) trekt internationale bezoekers uit 78 landen en wordt door de deelnemers als een geslaagd evenement gezien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden