Bolia opent in Haarlem

Maandag 24 augustus 2020

De Scandinavische meubelketen Bolia, onderdeel van de Lars Larsen Groep, blijft expanderen, ook in de Benelux. Na de recent opening van een nieuwe winkel in Brugge, opent het binnenkort in Haarlem.
Bolia opent in Haarlem

De opening van vestiging van Bolia in Haarlem staat gepland op 25 september. Het is de vijfde eigen vestiging in Nederland, naast twee in Amsterdam, een in 's-Gravenhage en een in Utrecht. Daarnaast heeft het bedrijf nog acht (web)dealers.

De op 30 juli geopende vestiging In Brugge was de vierde in België, naast Antwerpen (foto), Brussel en Gent en vijftien dealers.
In totaal komt het bedrijf hiermee op 62 winkels met ook eigen vestigingen in Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Dealers heeft het Scandinavische bedrijf verder in ruim dertig landen wereldwijd.

De Lars Larsen Groep is de moeder van een indrukwekkende lijst van dochterbedrijven zoals Actona, Daenisches Bettenlager, Jysk, Schou en Senge Specialisten.Links

www.actonacompany.com
www.bolia.com
www.daenischesbettenlager.de
www.ilva.dk
www.interior-direct.com
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com
www.scancom.net
www.schou.com
www.sengespecialisten.dk

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #actonacompany, #bolia, #daenischesbettenlager, #ilva, #interiordirect, #jysk, #jysk, #larslarsengroup, #scancom, #schou, #sengespecialisten

Gerelateerd nieuws
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden