Bolia opent in Haarlem

Maandag 24 augustus 2020

De Scandinavische meubelketen Bolia, onderdeel van de Lars Larsen Groep, blijft expanderen, ook in de Benelux. Na de recent opening van een nieuwe winkel in Brugge, opent het binnenkort in Haarlem.
Bolia opent in Haarlem

De opening van vestiging van Bolia in Haarlem staat gepland op 25 september. Het is de vijfde eigen vestiging in Nederland, naast twee in Amsterdam, een in 's-Gravenhage en een in Utrecht. Daarnaast heeft het bedrijf nog acht (web)dealers.

De op 30 juli geopende vestiging In Brugge was de vierde in België, naast Antwerpen (foto), Brussel en Gent en vijftien dealers.
In totaal komt het bedrijf hiermee op 62 winkels met ook eigen vestigingen in Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Dealers heeft het Scandinavische bedrijf verder in ruim dertig landen wereldwijd.

De Lars Larsen Groep is de moeder van een indrukwekkende lijst van dochterbedrijven zoals Actona, Daenisches Bettenlager, Jysk, Schou en Senge Specialisten.Links

www.actonacompany.com
www.bolia.com
www.daenischesbettenlager.de
www.ilva.dk
www.interior-direct.com
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com
www.scancom.net
www.schou.com
www.sengespecialisten.dk

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #actonacompany, #bolia, #daenischesbettenlager, #ilva, #interiordirect, #jysk, #jysk, #larslarsengroup, #scancom, #schou, #sengespecialisten

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
ETC vol met nieuws
De ETC Design Experience is weer van start gegaan. Op maandag 21 en dinsdag 22 september zijn vakbezoekers nog van harte welkom in Culemborg, mits zij zich van tevoren geregistreerd hebben.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden