Slaapmerken Adova Benelux in DWI

Maandag 24 augustus 2020

Adova Benelux toont op de najaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) vier verschillende merken. Naast Treca Paris is nu bekend dat ook Sleepeezee, Simmons en Beautyrest in Nieuwegein te zien zijn.
Slaapmerken Adova Benelux in DWI

 

Adova Benelux is in Nederland verantwoordelijk voor een scala aan namen. Treca Paris is hiervan een merk in het topsegment, waarvan al bekend was het zou exposeren op DWI (De Woonindustrie). Het Engelse Sleepeezee gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals paardenhaar. In DWI zijn vier sets van het merk te zien, om te laten zien welke matrassen, toppers en boxprings Sleepeezee aanbiedt.

 

Naast deze merken is duidelijk dat Adova Benelux op zijn stand ook de producten van het Amerikaanse Simmons en zijn merk Beautyrest laat zien, waaronder een deel van de boxspringcollectie, zo meldde Meubel+ recentelijk. De Sensory matrassen van Beautyrest zijn ontworpen met de Franse vereniging van kinesisten om te zorgen voor gezonde ondersteuning en drukverlaging.

 

Naast deze merken zijn tijdens de Vakdagen op 13-15 september en 21-22 september ruim 27 andere slaapmerken in Nieuwegein aanwezig. Voor het bezoeken aan de Vakdagen is registreren voor een timeslot nu mogelijk via deze link.

 Links

www.sleepeezee.nl
www.simmons.com
www.beautyrest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #vakbeursslapen, #trecaparis, #adovabenelux, #simmons, #Sleepeezee, #beautyrest

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden