Bijna feest in Woonindustrie

Maandag 02 januari 2023

In februari viert De Woonindustrie zijn 30-jarig bestaan. Dit valt samen met de Voorjaarsvakdagen. Dan zijn wederom nieuwe exposanten in het centrum te vinden.
Bijna feest in Woonindustrie

De vier Voorjaarsvakdagen vinden plaats van 5–8 februari, waarbij consumenten welkom zijn op zondag 5 februari. De slaapafdeling breidt uit met de Duitse slaapfabrikant Dormiente (zie foto), agent Jeroen van Spankeren met het merk Viscotex van Bonna Benelux en tijdens de Vakdagen zijn ook de bedden van Egwell mijn Bed in het centrum te vinden. Kreamat Original Beds zal de tweede verdieping van de glazen toren in het Atrium vullen.

 

Op de designafdeling verwelkomt DWI een viertal Spaanse merken, gevoerd door Mike Jaski, waaronder Perobell en Annud. Ook Dutch Tribes kiest met haar nieuwe label Kanza (zitmeubelen in het hogere segment) voor het centrum in Nieuwegein. Tijdens de Voorjaarsvakdagen zijn ook Actona en IJcoon weer aanwezig met nieuwe collecties.

 

Op dinsdag 7 februari kunnen bezoekers een trendlezing van Anna Hutten (Koninklijke Inretail) volgen. Ze bespreekt de trends van 2023 en kijkt vooruit naar 2024, daarnaast geeft ze advies over de vertaling van de trends naar winkelstyling.

 

Zo 5 feb       10.00 - 17.00 u   Woon&Interieurevent, consumenten welkom

Ma 6 feb       10.00 - 18.00 u  + Feestavond voor genodigden

Di 7  feb       10.00 - 18.00 u

Woe 8 feb     10.00 - 17.00 uLinks

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #Dormiente, #bonabenelux, #egwellmijnbed, #kreamat, #perobell, #annud, #actona, #ijcoon, #inretail

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden