Bijna feest in Woonindustrie

Maandag 02 januari 2023

In februari viert De Woonindustrie zijn 30-jarig bestaan. Dit valt samen met de Voorjaarsvakdagen. Dan zijn wederom nieuwe exposanten in het centrum te vinden.
Bijna feest in Woonindustrie

De vier Voorjaarsvakdagen vinden plaats van 5–8 februari, waarbij consumenten welkom zijn op zondag 5 februari. De slaapafdeling breidt uit met de Duitse slaapfabrikant Dormiente (zie foto), agent Jeroen van Spankeren met het merk Viscotex van Bonna Benelux en tijdens de Vakdagen zijn ook de bedden van Egwell mijn Bed in het centrum te vinden. Kreamat Original Beds zal de tweede verdieping van de glazen toren in het Atrium vullen.

 

Op de designafdeling verwelkomt DWI een viertal Spaanse merken, gevoerd door Mike Jaski, waaronder Perobell en Annud. Ook Dutch Tribes kiest met haar nieuwe label Kanza (zitmeubelen in het hogere segment) voor het centrum in Nieuwegein. Tijdens de Voorjaarsvakdagen zijn ook Actona en IJcoon weer aanwezig met nieuwe collecties.

 

Op dinsdag 7 februari kunnen bezoekers een trendlezing van Anna Hutten (Koninklijke Inretail) volgen. Ze bespreekt de trends van 2023 en kijkt vooruit naar 2024, daarnaast geeft ze advies over de vertaling van de trends naar winkelstyling.

 

Zo 5 feb       10.00 - 17.00 u   Woon&Interieurevent, consumenten welkom

Ma 6 feb       10.00 - 18.00 u  + Feestavond voor genodigden

Di 7  feb       10.00 - 18.00 u

Woe 8 feb     10.00 - 17.00 uLinks

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #Dormiente, #bonabenelux, #egwellmijnbed, #kreamat, #perobell, #annud, #actona, #ijcoon, #inretail

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden