Beurs Eigen Huis bijna van start

Maandag 20 maart 2023

De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
Beurs Eigen Huis bijna van start

Beurs Eigen Huis, georganiseerd door Expo Communicationsricht zich op consumenten die willen bouwen of verbouwen. Op de beurs zijn architecten, interieurontwerpers, meubelmakers en woonspecialisten aanwezig om hen te adviseren.

 

Deze 2023-voorjaarseditie zijn er ook verschillende experts aanwezig op het gebied van duurzaam wonen. Of het nu gaat om vloerverwarming, klimaatbeheersing, ventilatiesystemen, zonnepanelen of isolatie. Zij zijn te vinden bij het duurzaam wonen adviespunt. Ook de tuin krijgt extra aandacht; nog een andere focus betreft Smart home tools, slimme verlichting en andere digitale hulpmiddelen.Links

www.expocommunications.nl
www.realiseerjedroomhuis.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, #eigenhuis, #beurseigenhuis, #expocommunications, #realiseerjedroomhuis

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden