Bau 2021 gewijzigd

Woensdag 30 september 2020

De biënnale bouwbeurs Bau in München, die van 11-16 januari 2021 gehouden zou worden gaat niet door in gebruikelijke vorm. Het wordt Bau Hybrid.
Bau 2021 gewijzigd

Hoewel de Messe München een naar eigen zeggen bewezen hygiëneconcept heeft, zal Bau, de vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen, van 11-16 januari 2021 niet plaatsvinden in gebruikelijk vorm, zo heeft organisator Messe München besloten in samenspraak met de adviesraad en de raad van bestuur van Bau. Op Bau zijn in oneven jaren ook de nodige aanbieders van vloeren te vinden, die zeker in even jaren op Domotex in Hannover acte de présence geven.

In plaats van de fysieke versie, wordt er van 13-15 januari 2021 nu Bau Hybrid georganiseerd: een hybride format, waarmee exposanten de kans krijgen hun innovaties in een compacte vorm te presenteren. Het digitale deel van dit evenement zal ook een belangrijk onderdeel zijn van de volgende gebruikelijk vakbeurs Bau in 2023.Links

www.bau-muenchen.com
www.messe-muenchen.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #baumuenchen, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden