DDW fysiek afgeblazen

Woensdag 30 september 2020

De DDW (Dutch Design Week) die van 19-27 oktober gehouden zou worden gaat niet door vanwege een noodverordening van burgemeester John Jorritsma.
DDW fysiek afgeblazen

De noodverordening die deze week van kracht is geworden na het uitvaardigen van nieuwe corona-maatregelen door het kabinet, heeft Eindhovens' burgemeester John Jorritsma (foto) doen besluiten alle geplande bijeenkomsten in het kader van de fysieke Dutch Design Week (DDW) af te gelasten.

Diverse beurzen in Nederland en Duitsland hebben de aflopen tijd bewezen dat dit soort events zelfs nog ruimer opgezet en veiliger te organiseren zijn dan bijvoorbeeld inkopen te doen in een supermarkt. Maar ondanks alle maatregelen en gemaakte kosten die door de organisatie genomen zijn om het event veilig te organiseren, weegt de bestuurlijke verantwoordelijkheid van de burgemeester blijkbaar zwaarder dan alle andere gevolgen.

Dat betekent dat het festival dit jaar uitsluitend door kan gaan in virtuele vorm, die de komende dagen bepaald wordt. Dutch Design Foundation (DDF), de organisatie achter DDW betreurt het besluit maar heeft ook begrip voor de beslissing.Links

www.ddw.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, awards, DDA, DDW20, DDW, Dutch Design, Academy, Dutch Design Week, event, beurs, tentoonstelling, show, evenement, meubel, lamp, verlichting, stoel, ontwerp, design, museum, Design Academy, Eindhoven, week, #ddw, #dutchdesignweek

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
IMM wordt hybride beurs
In september was organisator Koelnmesse nog optimistisch, vakbeurs IMM zou gewoon door gaan in januari 2021. Nu het Corona virus overal weer opleeft krijgt de beurs echter wel een andere vorm. Een hybride beurs, waarbij tentoonstelling en digitaal platform elkaar aanvullen.
lees verder
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden