De jungle in huis met Esta Home

Woensdag 30 september 2020

Wuivende palmen, tropische vogels, sluipende panters en ondeugende apen: de nieuwe collectie van Esta Home, Paradise, brengt de tropen in huis.
De jungle in huis met Esta Home
De jungle in huis met Esta Home

Volgens Esta Home is de collectie Paradise een mooie manier om je in de jungle te wanen, zónder de ongemakken van het echte wilde oerwoud zoals griezelige vogelspinnen en giftige slangen. De nieuwe behangcollectie heeft de amazone als inspiratiebron. Het bedrijf kiest daarom voor kleuren als diep groen, aards bruin, zacht beige en hier en daar een felle kleuruitspatting.

 

Paradise bestaat uit elegante, zwarte- witte prints met een vleugje goud voor een tropical chic interieur. Dit wordt aangevuld met fotobehang met pengetekende illustraties van exotische landschappen, weelderige bloemen en elegante vogels.

 

Het behang uit Paradise kost € 34,95 per rol (53 x 1.005 cm). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Voor alle behangprints uit Paradise zijn verven en inkten gebruikt die op waterbasis en vrij van oplosmiddelen zijn.

 

Esta Home en Origin zijn beide labels van The Design Department en worden gepresenteerd in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.estahome.nl
www.originwallcoverings.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurbekleding, wandbekleding, behang, #estahome, #Origin, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #paradise

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden