Nieuwe leiding Lightmakers

Woensdag 30 september 2020

De dagelijkse leiding van Lightmakers, bekend van de merknaam Light & Living, maakt per 1 oktober plaats voor een nieuwe Ceo.
Nieuwe leiding Lightmakers

Lightmakers, kortgeleden nog in het nieuws vanwege de overname van Parlane, heeft een nieuwe Ceo. Stephan van Kruisselberge (48, foto Linkedin) neemt samen met bestaande managementteam de leiding over van Robin en José Vlug. Zo moet de continuïteit van het in Noordwijk gevestigde Lightmakers gewaarborgd zijn.

Dertig jaar geleden namen Robin en José Lightmakers over. Toen was dat een producent van lampenkappen vanuit een kleine fabriekshal. Dat assortiment (naar eigen zeggen inmiddels ruim 5.500 artikelen direct uit voorraad leverbaar) werd later uitgebreid met decoratieve verlichting, meubelen, textiel en woonaccessoires.

 

De groothandel voert onder andere de merken Light & Living en Parlane in haar assortiment en levert in 80 landen wereldwijd. Naast partnerships (in België bijvoorbeeld wordt het vertegenwoordigd door Mabrilux) heeft het eigen kantoren in Noorwegen, Engeland, Duitsland, Verenigde Staten en Nederland.

Robin en José Vlug blijven samen met het Britse Bluegem overigens aandeelhouders van het bedrijf.Links

www.bluegemcp.com
www.light-living.nl
www.lightmakers.nl
www.mabrilux.be
www.parlane.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hospitality, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, led, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #bluegemcp, #lightliving, #lightmakers, #mabrilux, #parlane

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Decopool levert vakmensen
Er zijn te weinig installateurs voor zowel vloer- als voor raambekleding en het tekort groeit. Zes ondernemers willen met de oprichting van Decopool bijdragen aan de oplossing: het opleiden van nieuwe vakmensen, in eerste instantie voor het inmeten en monteren van alle soorten raambekleding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden