Bacterieremmende droogloopmat

Vrijdag 22 januari 2021

Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROģ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
Bacterieremmende droogloopmat
Bacterieremmende droogloopmat Bacterieremmende droogloopmat

Met de introductie van Microguard Pro® biedt Vebe Floorcoverings uit Genemuiden een collectie aan van vijf schoonloopkwaliteiten die een speciale behandeling hebben ondergaan. Deze behandeling biedt een bacterie- en virusreducerende werking.

 

In het aanbod met Microguard Pro zitten kwaliteiten met verschillende eigenschappen, die zowel voor consumenten als voor commercieel gebruik toepasbaar zijn. De bacterie- en virusremmende behandeling is permanent en blijft actief gedurende de hele levensduur van de producten.

 

Vebe over deze innovatie: 'Met de introductie van Microguard Pro wordt de hygiene en properheid van de entree naar een hoger nivo getilt.'Links

www.vebe.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, vloeren, entreemat, entreesysteem, schoonloop, droogloop, deurmat, mat, hygiene, bacterieremmend, proper, #vebe, #microguardpro

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
 
Gezond binnenklimaat met nieuwe Flotex
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Bamboo collectie
Bohemian stijl is steeds meer terug te zien in het interieur. Natuurlijke elementen zoals bamboo en cement zorgen voor een bohemian, zomers gevoel, kenmerkend voor de collectie van Pottery Pots.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden