Wijnand Jongen kondigt vertrek aan

Zaterdag 23 januari 2021

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Thuiswinkel.org heeft Wijnand Jongen aangekondigd om aan het eind van dit jaar te stoppen als directeur van deze organisatie.
Wijnand Jongen kondigt vertrek aan

Op 20 januari was de Algemene Ledenvergadering van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webshops. Naast de algemene punten heeft Wijnand Jongen (foto) ook aangekondigd dat hij na meer dan 20 jaar aan het einde van het jaar zal stoppen als directeur van de organisatie. Hij vindt het tijd voor nieuwe kansen voor de vereniging en zichzelf. Het doel is om komende zomer een nieuwe directeur te verwelkomen, die dan een ruime inwerktijd krijgt.

 

Jongen staat sinds de oprichting van Thuiswinkel.org in 2000 aan het roer van de belangenvereniging. Thuiswinkel.org groeide in die tijd van 38 naar meer dan 2.000 leden en partners en vertegenwoordigt daarmee inmiddels zo’n 70% van de ruim € 25 miljard online omzet in Nederland. In Nederland geldt Thuiswinkel.org als dé toonaangevende belangenvereniging op het gebied van webshops. 'Deze sector is me al meer dan 25 jaar dierbaar. Ik verheug me op een mooie toekomst, voor de vereniging en voor mezelf,' vertelt hij.

 

Wijnand Jongen is voornemens zijn rol als President bij Ecommerce Europe te blijven uitoefenen en zal zich verder richten op andere projecten, bijvoorbeeld op het schrijven van een boek. Namens het bestuur heeft Paul Nijhof (voorzitter) Jongen alvast bedankt voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van de sector en dat hij er op deze manier voor zorgt dat er een zorgvuldige overdracht zal plaatsvinden.Links

www.thuiswinkel.org
www.shoppingtomorrow.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, meubel, fauteuil, lamp, verlichting, licht, hanglamp, kast, boekenkast, bank, zitmeubel, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, ecommerce, internet, shop, webshop, thuiswinkel, waarborg, Wijnand Jongen, Paul Nijhof, belangenorganisatie, winkelen,personalia, #shoppingtomorrow, #thuiswinkel

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder
Tarkett in 2021
De wereld keek reikhalzend uit naar 2021 en ook voor Tarkett voelt het nieuwe jaar als een ‘nieuwe kans’. Ralph Jorissen, directeur Nederland bij Tarkett, zet de plannen voor het nieuwe jaar op een rij in een blog op LinkedIn.
lees verder
Bloedbad bij non-food retail
Door het coronabeleid van de overheid kromp de omzet van de Nederlandse non-food detailhandel met een ongekende 37,7%, het volume met 39,3%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden