Andrea op Orgatec

Dinsdag 23 oktober 2018

Artifort gebruikt de deelname aan Orgatec onder meer voor de lancering van de nieuwe Andrea barstoel.
Andrea op Orgatec

Voor de allereerste keer zal Artifort de complete collectie van de nieuwste Andrea kuipstoel van designers Claesson Koivisto Rune presenteren tijdens Orgatec. Met de nieuwe uitbreiding van twee Andrea barstoelen, kan de Andrea kuipstoel nu ingezet worden voor vele specifieke behoeften.

De complete Andrea familie bestaat uit een eetkamer- en vergaderstoel, een lagere lounge fauteuil en twee barstoelen die verschillen in zithoogte.

Artifort presenteert overigens nog meer splinternieuwe ontwerpen de projectinrichtingsbeurs in Keulen, die vandaag begonnen is. De meubelfabrikant biedt oplossingen om te vergaderen, samenwerken, ontvangen of ontmoeten. Het bedrijf uit Schijndel werkt met ontwerpers Claesson Koivisto Rune, Khodi Feiz, Patrick Norguet, Pierre Paulin, Luca Nichetto, Geoffrey D. Harcourt RDI, Mike & Maaike, Tej Chauhan en Monika Mulder.

 Links

www.artifort.com
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.de
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #orgatec, #orgatec2018, #andrea

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden