Andrea op Orgatec

Dinsdag 23 oktober 2018

Artifort gebruikt de deelname aan Orgatec onder meer voor de lancering van de nieuwe Andrea barstoel.
Andrea op Orgatec

Voor de allereerste keer zal Artifort de complete collectie van de nieuwste Andrea kuipstoel van designers Claesson Koivisto Rune presenteren tijdens Orgatec. Met de nieuwe uitbreiding van twee Andrea barstoelen, kan de Andrea kuipstoel nu ingezet worden voor vele specifieke behoeften.

De complete Andrea familie bestaat uit een eetkamer- en vergaderstoel, een lagere lounge fauteuil en twee barstoelen die verschillen in zithoogte.

Artifort presenteert overigens nog meer splinternieuwe ontwerpen de projectinrichtingsbeurs in Keulen, die vandaag begonnen is. De meubelfabrikant biedt oplossingen om te vergaderen, samenwerken, ontvangen of ontmoeten. Het bedrijf uit Schijndel werkt met ontwerpers Claesson Koivisto Rune, Khodi Feiz, Patrick Norguet, Pierre Paulin, Luca Nichetto, Geoffrey D. Harcourt RDI, Mike & Maaike, Tej Chauhan en Monika Mulder.

 Links

www.artifort.com
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.de
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #orgatec, #orgatec2018, #andrea

Gerelateerd nieuws
 
Dekbed-Discounter in bed met De Arend
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden