Ahrend en Gispen geen VIP meer

Donderdag 07 maart 2019

Ahrend en Gispen stappen uit de de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Aan het einde van dit jaar verlengen ze hun lidmaatschap niet opnieuw.
Ahrend en Gispen geen VIP meer

Ahrend én Gispen stappen aan het einde van dit jaar uit de vereniging die onder meer bedoeld is om kennis te verzamelen en delen, zo meldt Inside. De vereniging, gevestigd op het adres van Voortman in Purmerend, zou onvoldoende toegevoegde waarde hebben.

In april 2015 kwam VIP in de plaats van de VSM (Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen), waarbij Ahrend en Gispen belangrijke leden waren. VIP heeft volgens hun website overigens nog altijd bijna 60 leden, waarbij Ahrend en Gispen inmiddels al niet meer genoemd worden.
Links

www.ahrend.com
www.gispen.nl
www.inrichtingsprofessionals.nl
www.voortmanmeubel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, werkplek, #ahrend, #gispen, #inrichtingsprofessionals, #voortmanmeubel

Gerelateerd nieuws
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden