Ahrend en Gispen geen VIP meer

Donderdag 07 maart 2019

Ahrend en Gispen stappen uit de de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Aan het einde van dit jaar verlengen ze hun lidmaatschap niet opnieuw.
Ahrend en Gispen geen VIP meer

Ahrend én Gispen stappen aan het einde van dit jaar uit de vereniging die onder meer bedoeld is om kennis te verzamelen en delen, zo meldt Inside. De vereniging, gevestigd op het adres van Voortman in Purmerend, zou onvoldoende toegevoegde waarde hebben.

In april 2015 kwam VIP in de plaats van de VSM (Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen), waarbij Ahrend en Gispen belangrijke leden waren. VIP heeft volgens hun website overigens nog altijd bijna 60 leden, waarbij Ahrend en Gispen inmiddels al niet meer genoemd worden.
Links

www.ahrend.com
www.gispen.nl
www.inrichtingsprofessionals.nl
www.voortmanmeubel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, werkplek, #ahrend, #gispen, #inrichtingsprofessionals, #voortmanmeubel

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden