Ahrend en Gispen geen VIP meer

Donderdag 07 maart 2019

Ahrend en Gispen stappen uit de de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Aan het einde van dit jaar verlengen ze hun lidmaatschap niet opnieuw.
Ahrend en Gispen geen VIP meer

Ahrend én Gispen stappen aan het einde van dit jaar uit de vereniging die onder meer bedoeld is om kennis te verzamelen en delen, zo meldt Inside. De vereniging, gevestigd op het adres van Voortman in Purmerend, zou onvoldoende toegevoegde waarde hebben.

In april 2015 kwam VIP in de plaats van de VSM (Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen), waarbij Ahrend en Gispen belangrijke leden waren. VIP heeft volgens hun website overigens nog altijd bijna 60 leden, waarbij Ahrend en Gispen inmiddels al niet meer genoemd worden.
Links

www.ahrend.com
www.gispen.nl
www.inrichtingsprofessionals.nl
www.voortmanmeubel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, werkplek, #ahrend, #gispen, #inrichtingsprofessionals, #voortmanmeubel

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden