Omzet Amorim gedaald

Donderdag 07 maart 2019

De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
Omzet Amorim gedaald

Amorim realiseerde in 2018 als groep weliswaar een hogere omzet van € 763,1 miljoen (+ 8,8%), maar de vloer- en wandbekledingstak boekte met een omzet van € 112,2 miljoen echter een daling van 7,7% ten opzichte van 2017.

De Ebitda van deze divisie daalde van € 8,3 miljoen naar € 3,0 miljoen, zo meldt BTH. Toch is het bedrijf optimistisch: met de introductie van Wise (foto; website), hun nieuwe pvc-vrije en waterdichte vloerbedekking onder het Wicanderslabel geïntroduceerd op Domotex, verwachten de Portugezen nog in het lopende jaar het tij te kunnen keren.
Links

www.amorim.com
www.amorimflooring.com
www.wicanders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, wand, wandbeklediing, kurk, vinyl, pvc, lvt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, #amorim, #amorimflooring, #wicanders

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden