Omzet Amorim gedaald

Donderdag 07 maart 2019

De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
Omzet Amorim gedaald

Amorim realiseerde in 2018 als groep weliswaar een hogere omzet van € 763,1 miljoen (+ 8,8%), maar de vloer- en wandbekledingstak boekte met een omzet van € 112,2 miljoen echter een daling van 7,7% ten opzichte van 2017.

De Ebitda van deze divisie daalde van € 8,3 miljoen naar € 3,0 miljoen, zo meldt BTH. Toch is het bedrijf optimistisch: met de introductie van Wise (foto; website), hun nieuwe pvc-vrije en waterdichte vloerbedekking onder het Wicanderslabel geïntroduceerd op Domotex, verwachten de Portugezen nog in het lopende jaar het tij te kunnen keren.
Links

www.amorim.com
www.amorimflooring.com
www.wicanders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, wand, wandbeklediing, kurk, vinyl, pvc, lvt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, #amorim, #amorimflooring, #wicanders

Gerelateerd nieuws
 
Afdrogen met een Rembrandt
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden