Ad-interim secretaris BNS Crisp

Vrijdag 16 september 2022

Lotte Nijkamp neemt de taak van ad-interim secretaris op zich binnen het bestuur van BNS Crisp. Hiermee vervult zij de functie die is vrijgekomen na het vertrek van Inge Schuller eerder dit jaar.
Ad-interim secretaris BNS Crisp

Lotte Nijkamp zal de standaard secretaristaken op zich nemen en heeft daarnaast een focus op (online) communicatie en gaat samen met de rest van het bestuur kijken hoe BNS Crisp nu en in de toekomst het platform voor Nederlandse stylisten blijft.

 

Omdat BNS Crisp een vereniging is moeten de leden stemmen voor het aantreden van een nieuw bestuurslid. Lotte start daarom als ad-interim tot het moment dat zij officieel verkozen wordt. Er zal in de eerste maanden van 2023 een speciale ledenvergadering georganiseerd worden, waarin de stemming plaats zal vinden. Daarnaast zal tijdens deze ALV ook de blik op de toekomst voor BNS Crisp en het vakgebied met de leden gedeeld worden.

 

Lotte is sinds 2016 werkzaam als zelfstandig interieurontwerper en al enkele jaren lid van BNS Crisp, waar ze onder andere het afgelopen jaar de rol van Tafelhoofd voor de regio Zuid-Holland op zich heeft genomen. Ze heeft, voordat ze de overstap maakte naar interieur, jarenlang als communicatieadviseur gewerkt voor verschillende organisaties. Hierdoor brengt ze een gedegen kennis en ervaring mee die voor de rol van secretaris met focus op (online) communicatie zeer waardevol is. BNS Crisp hoopt dan ook samen met Lotte

verder te professionaliseren.

 

Lotte: 'Ik heb veel zin om mijn enthousiasme en ervaring in te zetten voor BNS Crisp. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe fijn het is onderdeel te zijn van dit netwerk. Als ‘eenpitter’ is het fijn om het gevoel te hebben dat er een heel team van collega’s achter je staat. Mensen waar je terecht kunt met vragen, waar je mee kunt sparren, die je kunt inspireren en waarmee je gezellig samen evenementen kunt bezoeken. In de komende jaren hoop ik te kunnen bijdragen aan dit gevoel en samen met een mooi team de vereniging verder te ontwikkelen.'

 

BNS Crisp is de brancheorganisatie voor de Nederlandse stylist in de domeinen interieurstyling - particulier en zakelijk -, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.Links

www.bnscrisp.nl

Tags

nieuws, interieur, stylist, vereniging, belangen, bestuur, interim, secretaris, toekomst, plannen, jaarvergadering, strategie, vastgoed, groen, woningen, huizen, styling, communicatie, focus, professionals, #bnscrisp

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Schuifdeuren van Albed
Het grote aantal verschillende type binnendeuren en schuifdeuren van Albed biedt oplossingen voor bijna iedere situatie. Alle producten zijn volledig gemaakt in ItaliŽ, van hoogwaardige grondstoffen die 100% recyclebaar zijn.
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden