Het beste matras

Donderdag 15 september 2022

[Sponsored artikel] - Het uitkiezen van een goed matras kan in sommige gevallen een beste zoektocht zijn. Zo zijn er in eerste instantie ontzettend veel verschillende matrassen, waaruit je kunt kiezen.
Het beste matras

Om bij matrassen de beste keuze te maken, is het belangrijk om het matras te kiezen waarop jouw lichaam het beste ligt. Maar hoe weet je nu welk matras dit is? In dit artikel worden er een aantal handige tips gegeven, zodat jij het beste matras kunt uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede nachtrust ervaart op het nieuwe matras.

Waar moet je op letten tijdens de aankoop
Het is belangrijk om aan een aantal zaken te denken, voordat je een matras koopt. Voor het beste matras, zijn zaken zoals lichamelijke eigenschappen van belang. Denk bijvoorbeeld aan lichaamsgewicht, postuur en lengte. Daarnaast kan er ook gekeken worden naar eventuele klachten zoals gewrichtspijn, rugklachten of allergieën. Als laatste kan er overwogen worden om de slaappositie mee te nemen in het beslissingsproces. Slaap je bijvoorbeeld op je buik, zijde of rug. Voor elk van deze aspecten is er een matras die past bij jouw slaapgedrag.

Soorten matrassen
Matrassen zijn er in alle soorten en maten. Waar het in de vorige alinea over verschillende slaap aspecten ging, gaat het hier over de verschillende soorten matrassen. Hieronder worden er een aantal weergegeven:

- Polyether matras
Een polyether matras is het goedkoopste matras wat je kunt krijgen. Het biedt niet het meeste comfort en zal dus niet veel helpen bij eventuele klachten. Ook het ventilerend vermogen is bij een polyether matras minimaal.

- Koudschuim matras
Een koudschuim matras is een prettig matras wat veel ondersteuning biedt. Daarnaast is het zeer veerkrachtig en heeft het een hoog ventilerend vermogen. Hierdoor is een koudschuim matras goed te gebruiken voor eventuele klachten.

- Traagschuim matras
Naast koudschuim heb je ook een traagschuim matras. Dit is een matras is wederom een matras die goede ondersteuning biedt aan de rug. Het matras is daarom ideaal voor mensen met eventuele klachten. Door de sterke veerkrachtige werking en een goed ventilerend effect, is het een aan te raden matras.

Vergeet een goede hoofdsteun niet
Om de slaapervaring compleet te maken, is een goed hoofdkussen ook van belang. Om het beste hoofdkussen uit te zoeken, is het wederom belangrijk om dit in de winkel te testen. Alleen op deze manier kom je erachter of het hoofdkussen de ondersteunende werking heeft die voor jou nodig is.


[Sponsored artikel]Links

www.matrassencheck.nl
www.sleep-hero.nl

Tags

Meubel, interieurdecoratie, wonen, interieur, online, woonbranche, e-commerce, slaap, slapen, matras, latex, gelschuim, koudschuim, traagschuim, binnenvering, pocketveer, pocketvering, bed, luchtbed, waterbed, vouwbed, hangmat, bedframe, ledikant, nachtrust, slaapbank, bodem, boxspring, bedbodem, lattenbodem, hoofdkussen, kussen, dekbed, vergelijkingssite, test, beste matras, review, vergelijken, vergeleken, getest, online, e-business, #matrassencheck, #sleephero

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden