Acht designmerken in Antwerpen

Woensdag 10 maart 2021

Beurzen zitten er voorlopig nog niet in, maar bij Stilfuld Agency in Antwerpen zijn van 22 maart tot en met 3 april de noviteiten van acht designmerken te zien.
Acht designmerken in Antwerpen
Acht designmerken in Antwerpen Acht designmerken in Antwerpen

In september 2019 startte Sigrid Thomas interieurdesign agency Stilfuld. Het woord Stilfuld betekent stijlvol in het Deens. De letters 'ST' refereren naar de oprichtster van het agentuur, Sigrid Thomas. De letter 'D' verwijst naar het woord design.

 

Het agentuurbedrijf heeft zes Scandinavische en twee Nederlandse designmerken in portefeuille. Bruunmunch Furniture (DK), Kristina Dam Studio (DK foto 2), Made by Hand (DK foto 3), Gejst (DK), Wally and Whiz (DK), Fram Oslo (NO), Urban Nature Culture (NL) en Studio Macura (NL).

 

De selectie voor de merken gebeurt op basis van Stilfunds merkwaarden: duurzaamheid, eenvoud, emotie en vakmanschap. Stilfuld is steeds op zoek naar nieuwe inspirerende merken en getalenteerde ontwerpers om te blijven groeien.

 

In juni 2020 opende Sigrid haar eigen showroom. Ze koos voor deze manier van werken aangezien beurzen voorlopig niet plaatsvinden. Zo kunnen klanten de collecties in alle rust - en coronaproof - ontdekken. Van 22 maart tot en met 3 april vinden hier de Inspiration Days plaats. Van de acht merken zijn dan de nieuwste producten te zien. Het accent ligt volgens Sigrid op de vier Deense interieurmerken en voor de nieuwe outdoor collectie van Kristina Dam Studio.Links

www.bruunmunch.com
www.framoslo.com
www.gejst.com
www.kristinadam.dk
www.madebyhand.dk
www.stilfuld.be
www.studiomacura.com
www.urbannatureculture.com
www.wallyandwhiz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, agentuur design, show, huisshow, evenement, tentoonstelling, event, meubel, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, #Stilfund, #BruunmunchFurniture, #KristinaDamStudio, #MadebyHand, #Gejst, #WallyandWhiz, #FramOslo, #UrbanNatureCulture, #StudioMacura

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden