Zomereditie Heimtex

Dinsdag 18 januari 2022

Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
Zomereditie Heimtex

Bij het besluit om Heimtextil te annuleren werd er reeds overwogen over om dit jaar een zomereditie van Heimtextil te houden. Nu is de knoop doorgehakt als resultaat van een positieve stemming bij de textielindustrie, die verlangt naar persoonlijke zakelijke bijeenkomsten. Heimtextil, de internationale vakbeurs voor huis- en contracttextiel, wordt eenmalig van 21 tot 24 juni gehouden, tegelijkertijd met Techtextil en Texprocess, vakbeurzen voor technisch textiel en nonwovens respectievelijk voor de verwerking van textiel en flexibele materialen.

 

Dankzij het tegelijk organiseren van deze drie beurzen kunnen bezoekers voor het eerst trends en innovaties van hele textielwaardeketen op één plek ervaren: vezels en garens, functioneel textiel, textieltechnologieën, productie- en afwerkingsprocessen en het eindproduct voor textielinterieurs en recycling.

 

Volgens Olaf Schmidt (foto), vice president Textiles & Textile Technologies van organisator Messe Frankfurt, biedt dit de bezoekers van Heimtextil nieuwe perspectieven op functionaliteiten van technisch textiel en nonwovens maar ook op verwerkingstechnologieën voor de huishoudtextielindustrie. Dat is een extra stimulans voor (inter)nationale bezoekers om in de zomer naar Heimtextil te komen.

 

De gelijktijdige aanwezigheid van retailers, interieurontwerpers, textielingenieurs, architecten, materiaalexperts, machine- en technologiespecialisten, geven exposanten van de drie de beurzen ook een mogelijkheid om op nieuwe vlakken zakelijke contacten te leggen.

 

Techtextil en Texprocess zijn hybride evenementen, waarbij beide beurzen worden aangevuld met digitale presentatie. De Heimtextil zomerspecial zal een puur fysiek evenement zijn.Links

www.techtextil.messefrankfurt.com/frankfurt
www.texprocess.messefrankfurt.com/frankfurt
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.heimtextil-trends.com
www.heimtextil-trends.com/future
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, zomereditie, corona, #Heimtextil, #trendcouncil, #newhorizons, #techtextil, #texprocess

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden