LS Bedding zwaait CEO duo uit

Woensdag 19 januari 2022

1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
LS Bedding zwaait CEO duo uit

De leiding is overgenomen door Koen Maenhout en Tom De Baenst. De Meyer en Verschuere blijven actief als bestuurder en aandeelhouder. Onder hun leiding groeide LS Bedding naar eigen zeggen uit tot een voorloper in slaapcomfort en werden met Ergosleep, Magnitude en Nox drie merken in de markt gezet.

 

Iedereen bij LS Bedding is hen zeer dankbaar en wenst hen allebei een zeer mooie toekomst toe. In afwachting van een leuk feest na de covid-hectiek, werden de vertrekkende ceo’s vlak voor kerst alvast op een passende wijze in de bloemetjes gezet (zie foto).Links

www.lsbedding.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, bed, matras, schuim, boxspring, meubel, slaap, slapen, nacht, personalia, afscheid, #lsbedding

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Overname LS Bedding
Waterland, meerderheidsaandeelhouder van de Ruf Group, neemt LS Bedding over van de huidige aandeelhouders.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden