Trendz klaar voor februari

Woensdag 19 januari 2022

De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
Trendz klaar voor februari

Trendz Voorjaar wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem dat gezien wordt als doorstroomlocatie. Tijdens vorige besluitmomenten vanuit de overheid kregen deze locaties een voorrangspositie, omdat in doorstroomlocaties constant een in- en uitstroom van bezoekers is. Door de relatief korte verblijfsduur van de bezoekers op één plek is het risico op besmetting klein. Mascha De Bruin namens Trenz: 'Afgelopen vrijdag was al een eerste stap in de goede richting met het heropenen van de winkels. Daarmee komt eindelijk de retail weer op gang en daarmee ook het inkoopmoment bij de groothandel. Wij hebben goede hoop dat vanaf 25 januari ook doorstroomlocaties weer heropend worden.'

 

De Bruin: 'Dit betekent dat de geplande datum van Trendz op 6, 7 en 8 februari 2022 door kan gaan. We zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en veel exposanten met ons. Tijdens gesprekken met zowel exposanten als bezoekers is het voor ons duidelijk dat iedereen zin heeft in een beurs/inkoopmoment. Trendz vormt dan ook het eerste inkoopmoment in Nederland voor de home decoration & lifestyle-branche. Bovendien is er op de beurs het Bloem & Bladplein met aandacht voor commerciële arrangementen, eyecatchers voor de klanten en inspirerende ideeën voor bloemisten.'

 

Naast een beursvloer met exposanten zijn er ook veelzijdige inspiratiesessies bij te wonen, zoals op alle dagen inpakworkshops door Inpakspot. Verder worden op de maandag de woontrends 2022 met een kijkje naar 2023 gepresenteerd door Anna Hutten van Inretail en dinsdag is er een leuke workshop over winkelstyling en klantbeleving.

 

De openingstijden van Trendz Voorjaar zijn aangepast ten opzichte van voorheen: zondag 6 februari van 9.00 tot 17.00 uur en maandag 7 februari en dinsdag 8 februari van 8.00 tot 17.00 uur.Links

www.trendzvakbeurzen.nl
www.easyfairs.com
gorinchem.evenementenhal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, woontrends, #calibrate, #woontrends, #inretail, #trendz, #trendzgorinchem, #easyfairs, #trendzvakbeurzen, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden