XAL naar Design Post

Woensdag 02 juni 2021

Design Post Amsterdam (DPA) heeft er een nieuwe partner bij: verlichtingsfabrikant XAL. Het bedrijf werkt al 30 jaar samen met lichtontwerpers, architecten en engineers om - naar eigen zeggen - armaturen van de hoogste kwaliteit op maat te ontwikkelen.
XAL naar Design Post

De toonaangevende interieurmerken Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis presenteerden zichzelf al bij Design Post Amsterdam (DPA). Dit is een interieurcollectief met een totale oppervlakte van 1.000m2 waar professionals en consumenten welkom zijn.

 

XAL stelt zich volgens DPA ten doel om de grenzen van het technisch haalbare te verleggen en visionaire designs mogelijk maken. Het Oostenrijkse bedrijf is aanwezig over de hele wereld en ontwikkelt en produceert zijn armaturen helemaal in eigen huis. XAL (moederbedrijf van Wever & Ducré) is ook actief in de projectmarkt en heeft verscheidene projecten op hun naam staan in binnen- en buitenland.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? DPA bezoeken kan op afspraak.Links

www.designpostamsterdam.nl
www.wever-ducre.com
www.xal.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, inspiratie, design, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, verlichting, show, toonzaal, event, evenement, tradecenter, beurs, tentoonstelling, #designpostamsterdam, #xal, #weverducre

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden