Woestmann overleden

Maandag 10 oktober 2022

Afgelopen donderdag 6 oktober is directeur Daniel Wöstmann van het gelijknamige familiebedrijf overleden.
Woestmann overleden

Daniel Wöstmann (foto; Wöstmann), directeur van meubelfabrikant Wöstmann uit Gütersloh, was pas 45 jaar oud. Eind vorig jaar was geconstateerd dat hij ziek was, waar hij openlijk mee om ging.

Zo verscheen hij volgens Möbelkultur eind september nog vol leven en energie op de najaarsbeurs, waarbij zijn focus lag op de belangrijkste dingen in het leven - gezondheid en gezin - maar - zoals altijd daarvoor - ook nog met grote passie voor zijn bedrijf.

Daniël Wöstmann was sinds 1 juli 2014, samen met Jens Granseler, door zijn vader Norbert als directeur van het familiebedrijf benoemd.Links

www.woestmann.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelsector, winkelier, meubilair, woonkamer, projectinrichting, kantoor, showroom, stoel, fauteuil, tafel, bank, design, ontwerp, stof, bekleding, gestoffeerd, stofferen, reorganisatie, reorganiseren, overlijden, personalia, dood, gestorven, overleden, in memoriam, nagedachtenis, condoleance, #woestmann, #wostmann

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden