Groeigeld voor Whoppah

Maandag 31 oktober 2022

Het is gelukt: Whoppah heeft 5 miljoen opgehaald bij investeerders om de wens op te schalen te kunnen financieren.
Groeigeld voor Whoppah

Ruim twee maanden terug liet Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design en kunst, weten hun marktplaats ook in het Duits te hebben vertaald om in Duitsland te kunnen groeien. En daarna - naar verwachting vanaf najaar 2023 - nog verder in Frankrijk en Italië. Daarvoor was echter wel groeigeld nodig.

Na € 2,5 miljoen eind vorig jaar, is nu opnieuw gelukt, zo maakte Retailtrends op uit de mond van medeoprichter Evelien Bunnik-Remmelts (foto; Linkedin). Bij 'informele' investeerders is nu € 5 miljoen opgehaald. Het geld gebruikt Whoppah voor marketingactiviteiten, voor bovengenoemde uitbreiding en voor - naast de bestaande in Utrecht - een tweede warehouse in Duitsland en straks ook één in België.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden