Wereldprimeur Meubelbeurs Brussel

Vrijdag 03 november 2023

Henk van 't Hof, directeur van Slaaphof i Harderwijk, breng voor Aya of Sweden naar eigen zeggen een niet eerder vertoond nieuwtje met de Aya 08: natuurlijk slapen op wol, katoen en paardenhaar!
Wereldprimeur Meubelbeurs Brussel

Het bed Aya 08 (foto) van Aya® of Sweden wordt op de Meubelbeurs Brussel (5-8 november) als wereldprimeur gebracht. Met dit bed is volgens Van 't Hof het slapen op natuurlijke materialen én een goede ondersteuning allebei mogelijk geworden!

Aya 08 is speciaal ontworpen voor mensen die geen compromissen willen sluiten als het gaat om datgene dat ze het dichtst bij hun lichaam hebben tijdens hun nachtrust: het bed is voorzien van biologisch geteelde katoen dat voldoet aan de eisen van het Global Organic Textile Standard (GOTS).

Het bed is opgebouwd uit verschillende lagen zoals GOTS-gecertificeerd wol, katoen en de hoogste kwaliteit gekroesd paardenstaarthaar. Het beschikt over vijf samenwerkende veersystemen, verdeeld in verschillende zones, die allemaal bijdragen aan het creëren van een ideale balans en harmonie met betrekking tot lichaamsvormen.
De gebruikte stoffen zijn modern en duurzaam, hebben een tijdloos karakter met wol als hoofdbestanddeel. Daarnaast is dit bed uitgerust met een gepatenteerde Ziptop®-functie, waarmee wordt gegarandeerd dat niet alleen de matras, maar ook de topper en de lakens op hun plaats blijven.

Volgens Van 't Hof gaat het om een duurzame 'High-Performance' Pocketveren matras met een schouderzone die zelfs voor bodybuilders geschikt is én met een levensduur 25 jaar. De producten zijn handgemaakt en duurzaam geproduceerd aan de Zweedse westkust.

Van 't Hof is bezig met het opzetten een exclusief dealernetwerk van slaapspeciaalzaken in Nederland, België en Luxemburg. Hij belooft retailers eveneens een zeer goede marge.
 
Naast op de Meubelbeurs Brussel is Aya of Sweden overigens ook te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein.Links

www.ayaofsweden.com
www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be
www.slaaphof.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #ayaofsweden, #slaaphof, #ayaofsweden, #dewoonindustrie, #meubelbeurs, #meubelbeursbrussel, #slaaphof

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Hoge omzetgroei Cloudpillo
De omzet van cloudpillo is de afgelopen jaar heel snel gegroeid, mede door de samenwerking met Beter Bed.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden