Warmlopen voor DWI

Maandag 22 augustus 2022

Over minder dan een maand vinden de DWI Vakdagen weer plaats, op 11-13 en 19-20 september. Opnieuw zijn nieuwe exposanten bekend gemaakt, net als standhouders die hun showroom uitbreiden.
Warmlopen voor DWI

In samenwerking met meer dan 200 interieurmerken en partners biedt De Woonindustrie (DWI) een gevarieerd aanbod op het gebied van meubelen, design, slapen, verlichting, textiel en woonaccessoires. Op zondag 11 september start de vakbeurs met het Woonevent. Op deze dag zijn naast professionals ook consumenten welkom en is er een interessant programma samengesteld.

 

Dan het exposantennieuws. Nieuwkomer IJcoon (het bedrijf dat in juni nog een award in ontvangst mocht nemen) presenteert met trots hun nieuwe collectie. Senzadelli en hun label Artiduo hebben hun showroom uitgebreid. Ook Geberit is deze editie wederom in het centrum vertegenwoordigd.

 

KFF is na het vertrek in 2020 teruggekeerd in DWI en presenteert zich naast Millenerpoort. BXB Interior Collections breidt zijn showroom uit met de merken Sudbrock (nieuwe collectie Game op de foto), Conde House, Loop Carpets, Designwerk en Bulo op de afdeling Design. Het in Mechelen gevestigde Bulo brengt sinds 1963 kantoormeubilair op de markt. Het merk brengt ontwerpen van Belgische architecten, zoals Leon Stynen, Vincent van Duysen, Nathalie van Reeth, Alain Berteau, Luc Vincent, Stehane Beel, en heeft de productie in eigen huis. Met een showroom in centraal Nederland, eveneens te vinden op de eerste etage op de afdeling Design, is Bulo van mening haar relaties nog beter te kunnen bedienen.

 

Met onder andere de komst van Brinkhaus, Aya of Sweden en de verhuizing van Adova naar een grotere showroom is nog meer aanbod op de afdeling Slapen. Ook de afdeling Woonaccessories is veel mooie merken rijker en we meldden al dat Dôme Deco (Eurofashion Homeconcepts) en Ter Halle hun contract hadden verlengd. Dat geldt nu ook voor Highlight en Lalee.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.adova-group.com
www.ayaofsweden.com
www.brinkhaus.de
www.bulo.com
www.bxb-interiorcollections.nl
www.condehouse.de
www.geberit.nl
www.highlightverlichting.nl
www.ijcoon.nl
www.kff.de
www.lalee.de
www.millenerpoort.nl
www.senzadelli.nl
www.sudbrock.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #adovagroup, #artiduo, #ayaofsweden, #brinkhaus, #bulo, #bxbinteriorcollections, #condehouse, #geberit, #highlightverlichting, #ijcoon, #kff, #lalee, #loopcarpets, #millenerpoort, #senzadelli, #sudbrock

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
 
Eikelboom licht inspiratie
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Veldeman eigenaar Maison de Literie
Veldeman uit BelgiŽ heeft alle aandelen verworven van de Franse beddenketen Maison de Literie, waarvan het al meerderheidsaandeelhouder was.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden