Vooruitblik naar Showup

Maandag 11 juli 2022

Met meer dan 300 deelnemers blijft Showup volgens de organsiatie niet te missen voor inkopers en retailers. Op 4 en 5 september zijn op de beurs innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland te zien.
Vooruitblik naar Showup
Vooruitblik naar Showup Vooruitblik naar Showup

De komende editie van Showup zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat is even wennen na zoveel jaar in de glazen hal in Vijfhuizen, maar de laatste edities was het volgens de organisatie gewoon te warm in de hal en voldeden de koelingsmaatregelen niet. De Brabanthallen bieden meer grip op de temperatuur in de hal en zorgen voor een aangename beurservaring. De voorjaarseditie zal wel weer plaatsvinden in de Expo Haarlemmermeer.

 

Een compacte lamp met uitstraling, dat is Mina Glossy (foto 1) van Lexon Design. De lamp heeft een warme en koude setting is is dimbaar. Prefix Design verzorgt de verdeling in de Benelux.

 

De bijzondere ‘dip dyed’ kaarsen van Mo Man Tai (foto 2) zijn functioneel en decoratief. Ze zijn beschikbaar in verschillende patronen en kleuren.

 

De Baba tafel lampen (foto 3) van Nkukulife hebben een organische vorm, ze zijn gemaakt van gerecycled glas basis en geven een amberkleurig licht. B2B sales worden verzorgd door Prospectt.Links

www.showup.nl
www.lexon-design.com
www.prefix-design.com
www.momantaidesign.com
www.prospectt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, behang, accessoire, home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids, food, servies, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, decoratiebeurs, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, den bosch, #brabanthallen, #showup22

Gerelateerd nieuws
 
Het perfecte buitenlicht?
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
In memoriam: freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden