Vloerentrend van Moduleo

Zaterdag 25 februari 2023

De nieuwe Moduleo Roots pvc vloerencollectie is opgedeeld in zes verschillende interieurthema's.
Vloerentrend van Moduleo
Vloerentrend van Moduleo Vloerentrend van Moduleo Vloerentrend van Moduleo

Een van de interieurthema’s in de Roots-collectie van IVC's pvc vloerenmerk Moduleo is Escape to the desert. Door warme, serene kleuren zoals aards bruin en terra in de vloer te verwerken, creëer je een sfeer van rust van oneindige woestijnlandschappen. Dit wordt gerealiseerd met een lichte natuursteen of subtiel terrazzo gecombineerd met verweerd hout. Kleine hints van rosé goud voegen volgens Moduleo een sprankje elegantie toe.

 

Daarnaast is er een sterk visueel effect met de nieuwe design strips te creëren. Deze strips zijn gekleurd en verkrijgbaar in elf matching kleuren, ideaal dus voor soepele overgangen. Met de design strips kun je accenten zetten of bepaalde zones kaderen. Door deze strips wordt het combineren van verschillende afwerkingen in bijvoorbeeld hout en steen nog eenvoudiger.

 

De Moduleo pvc vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort immers bij het leven maar zijn voor de vloer geen probleem: ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.Links

www.moduleo.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, thema, collectie, trends, interieurthema, natuursteen, terrazzo, hout, zand, bruin, terra, natuur, recycling, badkamer, keuken, woonkamer, levensstijl, #moduleo, #roots

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden