Vertrouwd Salone del Mobile

Maandag 02 mei 2022

De Salone is terug zoals we die kennen: groots, levendig en bruisend. Zo meldt de organisatie. Na de wat tegenvallende Supersalone afgelopen september 2021, zullen alle 24 Rho Fiera-paviljoens van 7 tot 12 juni tijdens de 60e editie vol zitten met 200.000 m2 tentoonstellingsruimte en 2.000 exposanten.
Vertrouwd Salone del Mobile
Vertrouwd Salone del Mobile Vertrouwd Salone del Mobile

Naast Salone Internazionale del Mobile vinden ook de verschillende andere tentoonstellingen plaats, zoals Salonesatellite. Dit jaar is deze tentoonstelling met 600 ontwerpers onder de 35 voor het eerst in de eerste twee paviljoens van de beurs te vinden. Het programma bestaat daarnaast onder meer uit de Talks en de installatie Design with Nature. De stad Milaan zelf staat ook bol van locaties waar (meubel)design te bewonderen is.

 

De moderne visie op woninginrichting het Italiaanse Bonaldo wordt vertaald in de nieuwe 2022 collecties. De rode draad van deze collecties is Bonaldo's B/Style meubelprogramma. Interieurjournaal stelt één noviteit voor. Het Backdrop-dressoir van Alain Gilles (foto 1) wordt onder meer gekenmerkt door de verticale snede van de deuren, een verwijzing naar de gevels van de modernistische gebouwen waarop het geïnspireerd is. De verticale lijnen verbergen de groeven die worden gebruikt om de deuren te openen. Het dressoir is verkrijgbaar in Canaletto walnoot of caramel glanzend gelakt hout.

 

MM Company, met twintig jaar ervaring in de productie van projectmeubels, lanceert het ontwerp Nuki binnen zijn merk Sitia. Nuki (foto 2) is een kleine fauteuil die ontworpen is voor thuiswerken, maar ook in de rest van het huis kan worden gebruikt. De kleine fauteuil wordt gekenmerkt door minimale en tweedimensionale lijnen: een grafisch teken die doet denken aan het profiel van een zittende persoon. Daarnaast heeft het zitmeubel een kleine haak, verwerkt in de rugleuning, ontworpen om een ​​tas of een jas op te hangen.

 

Ergonomische vormen in continuïteit en zachte, geruststellende fysionomieën geven leven aan de Happening-bank (foto 3), ontworpen door Mauro Lipparini voor Lago. De Happening serie bestaat uit verschillende elementen die gecombineerd kunnen worden: lineaire banken, zijbanken, schiereilanden, trapeziums en chaise longues. De collectie wordt gecompleteerd door drie verschillende fauteuils.Links

www.salonemilano.it
www.bonaldo.com
www.mmfurniture.com
www.lago.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #salonedelmobile, #salonesatellite, #lagodesign

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden