Veelzijdige akoestische platen

Dinsdag 03 oktober 2023

Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
Veelzijdige akoestische platen
Veelzijdige akoestische platen Veelzijdige akoestische platen

Op de vakbeurs Architect@Work, dit jaar voor het eerst in Zaandam, presenteerde Print Acoustics van producent Triplaco, LS M-latten (zwarte decoratieve absorberende platen die direct tegen muur kunnen gemonteerd worden of op kader en die eindloos aanbouwbaar zijn in breedte) massief in eik, hevea en den verlijmd op een zwarte 12 mm PET plaat. Deze plaat heeft een robuuste uitstaling waarbij de massief houten latten volledig zichtbaar zijn en afgewerkt worden met een transparante vernis of kleurolie. De latten worden industrieel verlijmd waardoor de kwaliteit van deze panelen gewaarborgd zijn en het product gemakkelijk op maat te maken is.

 

Het product is 3030x637x30 mm, volgens Triplaco getest in een onafhankelijk laboratorium en eenvoudig te monteren (verlijming- zwarte schroeven of haaklatten). Deze panelen kan het bedrijf ook buigzaam maken, om kolommen of gebogen wanden te maken. Tevens kan hierin een deur geïntegreerd worden.Links

www.architectatwork.nl
www.triplaco.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, binnenhuisarchitect, amsterdam, zaandam, project, @atw_intl, #atwnl, #architectatwork, #triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plissťraambekleding.
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden