Stof van plastic flessen

Dinsdag 29 juni 2021

Vyva Fabrics introduceert een collectie stoffen gemaakt van gerecyclede plastic flessen.
Stof van plastic flessen

Vyva Fabrics is gespecialiseerd in meubel-, project- en outdoorstoffen die zich ook bezig houdt met duurzame materialen.

De nieuwe stoffencollectie van Vyva Fabrics, Revyva, is gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede plastic flessen. De stof heeft vlamvertragende eigenschappen.

 

Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en verkrijgbaar in een reeks van 62 kleuren. Revyva is 100% gerecycled én recyclebaar en is volgens Vyva bovendien gecertificeerd volgens de hoogste normen, waaronder Global Recycle Standard (GRS) en Oeko-Tex® Standard 100.Links

www.vyvafabrics.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, revyva, gerycled plastic, binnen, buiten, kleuren, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, #revyva, #vyvafabrics, #oekotex, #globalrecyclestandard, #vyvafabrics

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden